yakupadam23
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
16 GB 5060 mining yapılmış 5 k fiyatı sizce Alınır mı?
5060 mınınglı olamaz daha onun harıcınde 5k da fıyatı olamaz hocam yanlıs kart yazdın ya da baska bırsey var ısın ıcınde dolandırıcılık ılan bılgılerını varsa sıteyı at bakalm trolsen dırek replıyelım16 GB 5060 mining yapılmış 5 k fiyatı sizce Alınır mı?
Konu troll muhtemelen
5060 mınınglı olamaz daha onun harıcınde 5k da fıyatı olamaz hocam yanlıs kart yazdın ya da baska bırsey var ısın ıcınde dolandırıcılık ılan bılgılerını varsa sıteyı at bakalm trolsen dırek replıyelım
Reis elden alıcağım adam mining yaptığını söyledi 1 sene olmamış temiz diyor yani cihazı görmeye gittiğimde dikkat etmem gereken bir şey varmı önceki konulara da baktım vidaların üstündeki stickerlerin çıkmaması gerekiyormuş bundan başka önemli nokta varmi5k olma ihtimali yok gibi bisey. Bozuk ya da bozulacağından emin bi kartı satıyordur
bana 10 tane alsana fiyatı neyse ibandan atayım16 GB 5060 mining yapılmış 5 k fiyatı sizce Alınır mı?
5060 ti çıkalı 3-4 ay oldu5060 ti olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis elden alıcağım adam mining yaptığını söyledi 1 sene olmamış temiz diyor yani cihazı görmeye gittiğimde dikkat etmem gereken bir şey varmı önceki konulara da baktım vidaların üstündeki stickerlerin çıkmaması gerekiyormuş bundan başka önemli nokta varmi
O adamın kafası güzel büyük ihtimalle5060 ti olucak
Reis elden alıcağım adam mining yaptığını söyledi 1 sene olmamış temiz diyor yani cihazı görmeye gittiğimde dikkat etmem gereken bir şey varmı önceki konulara da baktım vidaların üstündeki stickerlerin çıkmaması gerekiyormuş bundan başka önemli nokta varmi
Kart çöp olup hurdaya ayırsa bile soğutma blogu ve fanları zaten 5k eder elden teslim demişsin karşına muhtelemen kekolar çıkacak Parana çökecek başka ihtimal yok16 GB 5060 mining yapılmış 5 k fiyatı sizce Alınır mı?
1 sene? 5060ti yenı cıktı ya dolandırılıyorsun ya da kartın adı yanlıs5060 ti olucak