Neler Yeni

Minning system hakında yardima ihtiyacim var

Oguzv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan varan
Minning sistem vidosununu izledim donanım arsivi youtube kanalinda orda abi parca parca dizmis bir butun seklinde dizme önerisi verio ama ben anlamadım anlayan biri varsa neler gerekli yazarmısınız . Birde sistem önerisi olanlar varsa yazabilirmi

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bence şuraya bir göz atın.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Eksik Bilgilendirme
şu anda toplanacak gibi değil ekran kartları çok pahalı 2k olan ekran kartları 4-5 k oldu yani baya pahalıya patlar ama sende bir sistem varsa ekran kartının 6 gb ve ya üzeri olması lazım . eğer var ise https://ethermine.org/ gibi bir pooldan başlayacaksın bir binance hesabı açıp oradan başlayacaksın . youtubede birkaç video var onlara bakabilirsin.

Oguzv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan varan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu anda toplanacak gibi değil ekran kartları çok pahalı 2k olan ekran kartları 4-5 k oldu yani baya pahalıya patlar ama sende bir sistem varsa ekran kartının 6 gb ve ya üzeri olması lazım . eğer var ise https://ethermine.org/ gibi bir pooldan başlayacaksın bir binance hesabı açıp oradan başlayacaksın . youtubede birkaç video var onlara bakabilirsin.
Tesekkurler. Fiyatlar dusecek gibi deil. Öneriniz varmı elimde hic bisi yok

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Tesekkurler. Fiyatlar dusecek gibi deil. Öneriniz varmı elimde hic bisi yok
benim gördüğüm performanslı olarak 3060 ti var bulabilirsen tabii ki gerçekten verimliliği çok güzel bir kart fakat 5-6 k olan karta 9+k isteyenler var . piyasa bitik olduğu için bir şey diyemiyorum ekran kartı yok hangisi ucuz düşürürsen whattomiine sitesinden bak değerlerine öyle al

Oguzv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan varan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim gördüğüm performanslı olarak 3060 ti var bulabilirsen tabii ki gerçekten verimliliği çok güzel bir kart fakat 5-6 k olan karta 9+k isteyenler var . piyasa bitik olduğu için bir şey diyemiyorum ekran kartı yok hangisi ucuz düşürürsen whattomiine sitesinden bak değerlerine öyle al
Vallah hic anlamiomki ben abi . Boyle bana malzemelerin listesi olsa alabilirim

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Vallah hic anlamiomki ben abi . Boyle bana malzemelerin listesi olsa alabilirim
ben hiç bilgisiz girmeni önermem hele ki şu anki piyasada baya sıkıntılı ekran kartı fiyatları baya arttı kazım zorlaşıyor şu anda yani ben sana gir şunlarıal diyemem . kendin bilginle gir derim öğren öyle gir yoksa sıkıntı çekersin benden söylemesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,846
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom