Minning sistem vidosununu izledim donanım arsivi youtube kanalinda orda abi parca parca dizmis bir butun seklinde dizme önerisi verio ama ben anlamadım anlayan biri varsa neler gerekli yazarmısınız . Birde sistem önerisi olanlar varsa yazabilirmi
Tesekkurler. Fiyatlar dusecek gibi deil. Öneriniz varmı elimde hic bisi yokşu anda toplanacak gibi değil ekran kartları çok pahalı 2k olan ekran kartları 4-5 k oldu yani baya pahalıya patlar ama sende bir sistem varsa ekran kartının 6 gb ve ya üzeri olması lazım . eğer var ise https://ethermine.org/ gibi bir pooldan başlayacaksın bir binance hesabı açıp oradan başlayacaksın . youtubede birkaç video var onlara bakabilirsin.
benim gördüğüm performanslı olarak 3060 ti var bulabilirsen tabii ki gerçekten verimliliği çok güzel bir kart fakat 5-6 k olan karta 9+k isteyenler var . piyasa bitik olduğu için bir şey diyemiyorum ekran kartı yok hangisi ucuz düşürürsen whattomiine sitesinden bak değerlerine öyle alTesekkurler. Fiyatlar dusecek gibi deil. Öneriniz varmı elimde hic bisi yok
Vallah hic anlamiomki ben abi . Boyle bana malzemelerin listesi olsa alabilirimbenim gördüğüm performanslı olarak 3060 ti var bulabilirsen tabii ki gerçekten verimliliği çok güzel bir kart fakat 5-6 k olan karta 9+k isteyenler var . piyasa bitik olduğu için bir şey diyemiyorum ekran kartı yok hangisi ucuz düşürürsen whattomiine sitesinden bak değerlerine öyle al
ben hiç bilgisiz girmeni önermem hele ki şu anki piyasada baya sıkıntılı ekran kartı fiyatları baya arttı kazım zorlaşıyor şu anda yani ben sana gir şunlarıal diyemem . kendin bilginle gir derim öğren öyle gir yoksa sıkıntı çekersin benden söylemesiVallah hic anlamiomki ben abi . Boyle bana malzemelerin listesi olsa alabilirim