Neler Yeni

Miui 12 kasma sorunu

Threshonr

80+
Herkese selamlar uzun yıllardır xiaomi kullanıcısıyım ve çokta severek kullandığım bir telefon serisi . Ama telefon miui 11 le rezalet bir hale geldi miui 12 ile iyice sıvadı dahada berbat oldu. Geçişlerde kasma donma mı dersin oyun içi drop yemelermi dersin , uygulama içi kasılmalarmı dersin, sarj tüketimi artışımı dersin ve daha niceleri. Arkadaşlar lütfen yardım edin kasa kasa telefon kullanmaktan bıktım neler yapabilirim .
Not... Yeni formatladım
Telefon. Xiaomi redmi note 9 pro

HoYeon Jung

80+ Gold
Herkese selamlar uzun yıllardır xiaomi kullanıcısıyım ve çokta severek kullandığım bir telefon serisi . Ama telefon miui 11 le rezalet bir hale geldi miui 12 ile iyice sıvadı dahada berbat oldu. Geçişlerde kasma donma mı dersin oyun içi drop yemelermi dersin , uygulama içi kasılmalarmı dersin, sarj tüketimi artışımı dersin ve daha niceleri. Arkadaşlar lütfen yardım edin kasa kasa telefon kullanmaktan bıktım neler yapabilirim .
Not... Yeni formatladım
Yani hocam sizlik bir durum yok ama böyle orta derecedeki her telefona yeni gelen güncellemeleri yaparsanız tabii ki de kasar. Zaten bilinçli kullanıcılar çoğunlukla yapmıyor böyle güncellemeleri. Sizin işin çözümünü net olarak bilmiyorum ama bayi de eski sürüm falan yüklerler herhalde.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bende note 9S var bir sıkıntı yok klasik olacak ama format deneyebilirsin bence

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Not... Yeni formatladım
Rayİz BenDe çAyOmi vAr kaSmİo bİloNMu. Apple alacaksın reyiz pahalı diyorsan samsung.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Not... Yeni formatladım
redmi note 8 pro miui 12 var sıfır kasma. çok kasıyorsa bir önceki sürüme dönün.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Hocam bunu markaya götürmek doğru olmaz. İphone 7'ye İOS 14 güncellemesi yapın bakalım telefon nasıl kendisini yerlere atıyor :)
İphone 6S Plus kullanıyorum İos 14 en son sürüm kasma donma yok

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Telefonda yazılımsal sorun olmuş olabilir, büyük güncellemelerden sonra sıfırlamanız yararlı olacaktır.

Threshonr

80+
redmi note 8 pro miui 12 var sıfır kasma. çok kasıyorsa bir önceki sürüme dönün.
Çok riskli bazı özelliklerden mahrum kalcam vre birşeyler ters giderse telefonuda kaybedebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman telefon kaynaklı bir problem olabilir.
Neee blm cok sinir bozucu ama geçişlerde 60 fps ten 30 a filan düşüyor

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Top Bottom