Avolay
80+ Gold
Ayarlardan bulabilirsin. Yapamassan YouTube bakabikirisnBu tuş takımına acil çağrıya basınca ulaşıyorum , normal arama yerini nasıl böyle yapabilirim?Google'ın rehberini kullanıyor Xiaomi Avrupa'da bazı gizlilik maddelerinden ötürü.
Hayır , arama yaptığımız kısmın şeffaf olmasını istiyorum acil çağrılar kısmındaki gibiSorunu tam anlamadım ama sanırım PIN koymak istiyorsun.
Ayarlar > Şifreler & güvenlik > Şifre > PIN.
Bulamadım? Farklı bir program indirmem gerekmediğine emin misin?Ayarlardan bulabilirsin. Yapamassan YouTube bakabikirisn
Google'ın rehber uygulamasında böyle bir şey yapman mümkün değil, koyu tema ve açık tema var sadece. Bunlar dışında hiçbir özelleştirme sunmuyor zaten neredeyse.Hayır , arama yaptığımız kısmın şeffaf olmasını istiyorum acil çağrılar kısmındaki gibi
Bunun tek çözümü root atıp avrupa veya çin sürümü rom yüklemek benim cihazım mi 8, mi room kullanıyorum tavsiye ederim dediğin şey bende açık meselaGoogle'ın rehberini fazlasıyla eksik buluyorum ancak gizlilik maddelerinden ötürü Mi Rehbere erişimim yok![]()
Evet, çok fazla eksiği var. Hindistan ROM'unda MIUI'ın kendi rehber uygulaması kullanılıyor, cihazın garantisi yoksa bilen birinden yardım alarak ROM kurabilirsin.Google'ın rehberini fazlasıyla eksik buluyorum ancak gizlilik maddelerinden ötürü Mi Rehbere erişimim yok![]()
Bunun tek çözümü root atıp avrupa veya çin sürümü rom yüklemek benim cihazım mi 8, mi room kullanıyorum tavsiye ederim dediğin şey bende açık mesela![]()
TR garantiliEvet, çok fazla eksiği var. Hindistan ROM'unda MIUI'ın kendi rehber uygulaması kullanılıyor, cihazın garantisi yoksa bilen birinden yardım alarak ROM kurabilirsin.
Garantisi varsa bulaşma bence, bir rehber uygulaması için garantiyi bozmaya değmez.TR garantili![]()
Amaç şeffaf yapmakDostum selam öncelikle ayarlara gir, arama kısmına "Tam ekran görünüm" yaz.
2 seçenek çıkıcak Tuşlar'ı seçersen heryerde tuş olur.
Dipnot: Sana yardım edeyim derken ben yanlışlıkla tuş moduna alıp kayıp ettim ayarı zor düzelttim. D
Ben de öyle düşünüyorumGarantisi varsa bulaşma bence, bir rehber uygulaması için garantiyi bozmaya değmez.
Üzdü garantisi bitince yaparsın patron.TR garantili![]()