Neler Yeni

MIUI 14 Nasıl Yüklenir - Xiaomi 11T

Arkadaşlar telefon global sürüm olarak görünüyor, 11t modeli.

Neredeyse 1 ay önce bu modele miui 14 güncellemesi geldi ama ayarlardan hala çıkmıyor. İnternette yazılım bulunuyor ama hangi siteden güvenilir indirilir, nasıl yüklenir bir türlü çözemedim.

Rica etsem anlayan birisi kısaca şu siteden indir, şu uygulama ile yükle gibi yol gösterebilir mi? İlk defa xiaomi kullanıyorum.

Mesela burada firmware var=> https://miuirom.org/phones/xiaomi-11t
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada bu sitede fastboot olarak var görünüyor, hangisi güvenilirdir? Telefonda bir dünya bankacılık uygulaması vs. var.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
İnternetten indirmenizi önermiyorum. Global cihazlara biraz daha geç geliyor yazılım güncellemesi. Geldiğinde ayarlardan güncellersiniz telefonu. Macera aramayın derim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten indirmenizi önermiyorum. Global cihazlara biraz daha geç geliyor yazılım güncellemesi. Geldiğinde ayarlardan güncellersiniz telefonu. Macera aramayın derim.
Hocam güvenilirlik açısından mı diyorsunuz?

Cihazda bazı optimizasyon sorunları var, zaten bir tarayıcı bir de youtube kullanıyorum, ikisinde de çok ufak ama sinir eden sıkıntılar yaşıyorum. O sebeple bir an önce miui 14 denemek istiyordum.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hocam güvenilirlik açısından mı diyorsunuz?

Cihazda bazı optimizasyon sorunları var, zaten bir tarayıcı bir de youtube kullanıyorum, ikisinde de çok ufak ama sinir eden sıkıntılar yaşıyorum. O sebeple bir an önce miui 14 denemek istiyordum.
Hem güvenlik hem de stabilite açısından. İnternetten senin kurduğun yazılım telefonunda bahsettiğinden daha kötü sonuçlara sebep olabilir. Bırak cihazına geldiğinde telefonun kendi güncellesin.

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
Bende 12T var daha dün geldi bana da

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 12T var daha dün geldi bana da
Hocam mi11t ye mi12t den önce geldi miui 14, hatta internette millet şikayet ediyordu bana gelmedi diye.

Fakat benim telde şu an global sürüm firmware olmasına rağmen bana gelmedi, nedendir acaba.

Buradan indirebilirsin, güvenilir.

Güvenilirliğinden eminsiniz, değil mi hocam? Sıkıntı çıkabilirse acele etmeyeyim.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Telefonunuz türkiye garantilimi? eğer imei atılmışsa ota güncellemeleri kapatılmıştır çünkü 11t de imei işlemi sonrası güncelleme yapılırsa imeiler gider ve tekrar imei atma işlemi de zor oluyor.

Eğer türkiye garantili ise manuel rom yüklemek içi bootloader açmanız gerekiyor ki bu da telefonu garanti dışı bırakabilir.

Telefonunuz türkiye garantilimi? eğer imei atılmışsa ota güncellemeleri kapatılmıştır çünkü 11t de imei işlemi sonrası güncelleme yapılırsa imeiler gider ve tekrar imei atma işlemi de zor oluyor.

Eğer türkiye garantili ise manuel rom yüklemek içi bootloader açmanız gerekiyor ki bu da telefonu garanti dışı bırakabilir.
Yurtdışı cihaz hocam fakat imei attırmadım, geçen sene aldığımda imei atma yolu yoktu bu cihaza hatta.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam yapacaksanız iyi araştırıp yapın.

Ben kendi telefonuma TWRP üzerinden kurdum MİUİ14'ü. Poco X3 PRO cihaz.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Yurtdışı cihaz hocam fakat imei attırmadım, geçen sene aldığımda imei atma yolu yoktu bu cihaza hatta.
İmei atılmadıysa rahatça istediğiniz uyumlu tüm romları kurabilirsiniz, öncesinde bootloader açmanız gerekiyor, zamanında xiaomi kullanırken aşağıda linki bıraktığım forumdaki kaynaklardan çok faydalanmıştım, gerekli rom dosyaları, bootloader açma, rom kurulumu v.s gerekli bilgileri bulabilirsin, gerekirse yardım için orada da 11t forumuna konu açabilirsin.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Hocam mi11t ye mi12t den önce geldi miui 14, hatta internette millet şikayet ediyordu bana gelmedi diye.

Fakat benim telde şu an global sürüm firmware olmasına rağmen bana gelmedi, nedendir acaba.

Güvenilirliğinden eminsiniz, değil mi hocam? Sıkıntı çıkabilirse acele etmeyeyim.
Evet haftada 10larca cihaz yapıyorum yazılımlarını full buradan alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet haftada 10larca cihaz yapıyorum yazılımlarını full buradan alıyorum.
ki zaten imei attırmamışsın daha önce hiç bir şey olmaz cihazına

Top Bottom