Aynı şekilde bizde de iki tane redmi 7 var biri sorunlu biri sorunsuz.Cihazdan cihaza değişiyor, evde 2 tane aynı model (9s) telefon var. Birisi sorunlu diğeri sorunsuz, vallahi biz de anlamadık garantiye verdik yine adam akıllı çözüme ulaşamadık sorunlu olanı satacağız.
2 arkadaşım da Xiaomi Note 9 Pro kullanıyor. Biri telefonu 4 ay sonra değiştirdi. Biri 1 seneden fazladır kullanıyor, sorunu yok.Xiaomi telefonlarda bulunan MIUI arayüzü söylenildiği kadar kötü ve sorunlu mu?
Hayır ben çok beğendim Samsung da kullandım fakat MIUI arayüzü bana daha rahat ve akıcı geldi. Bende sorun yok redmi9t kullanıyorum arayüz cidden çok iyiXiaomi telefonlarda bulunan MIUI arayüzü söylenildiği kadar kötü ve sorunlu mu?
MIUI'da fazla reklam var. Bunu önlemenin yolunu biliyorum ama günlük bir kullanıcı bunu bilmeyebilir. Onun dışında evet ağır bir arayüz, alt seviye cihazlarda pek iç açıcı bir performansı yok. Ama üst seviye cihazlarda çok keyifli bir deneyim sağlıyor.Xiaomi telefonlarda bulunan MIUI arayüzü söylenildiği kadar kötü ve sorunlu mu?