Muhammed Furkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
arkadaşlar ben telefonun MIUI13 güncellemsini yaptım ama gelen dosta zip olarak geldi ve ben ne yapacam bilmiyorum.
değilTelefon su anda MIUI 13 mu?
Eger MIUI 13 ise o dosyalari silebilirsiniz.
aslında böyle benim kafam almadı 13.0.11 mi en son geldi yoksa 13.0.4 mü anlamadım gitti güncelleme var diyip duruyor ona sinir oldumdeğil
Tamamdir.Değil.
Tamamdir.
Ayarlari acin, telefon hakkinda > MIUI guncelleme sekmesi kismindan MIUI logosuna 7-8 defa tikla ek guncelleme ozellikleri gelecek. Oradan bu dosyayi secip guncelleme yapabilirsiniz. @Muhammed Furkan, Telefon MIUI 13 su anda size de ek olarak guvenlik guncellemesi gelmis. Az once dediklerimi yok sayip direkt olarak guncelleyin.
Evet, guncelleme tamamlandiktan sonra sizden yeniden baslatmanizi isteyecek ve telefon guncellenecek. Cihaz kacak mi?Su an böyle sanırım yapıyor.
Sistem güncelleme ayarına gir orda sende 12 yazar galiba sayıya baya bi tıkla sayıya baya bi tıklayınca sağ üstteki 3 noktada fazladan ayar çıkıcak orda telefondan dosya ile güncelle de seç o dosyayıgüncelleme paketi seçin sekmesinden seçiceksin dosyayıarkadaşlar ben telefonun MIUI13 güncellemsini yaptım ama gelen dosta zip olarak geldi ve ben ne yapacam bilmiyorum.Alıntıyı görüntüle
evetEvet, guncelleme tamamlandiktan sonra sizden yeniden baslatmanizi isteyecek ve telefon guncellenecek. Cihaz kacak mi?
Telefon kacaksa yapmayin.
NOTE 9 PRO var bende 13.0.1.0 güncellemesi gelmiş geçmeli miyim? Şu an MİUİ 12 deyimTelefon kacaksa yapmayin.
Telefon kacak mi?NOTE 9 PRO var bende 13.0.1.0 güncellemesi gelmiş geçmeli miyim? Şu an MİUİ 12 deyim
HayırTelefon kacak mi?
Guncelleyebilirsiniz o zaman.Hayır