Neler Yeni

Mizar MZ60 kullanan arkadaşlar nasıl ss alıyorsunuz?

Ziraeal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert zz
Merhaba windows artı prtsc tusu ss almıyor baska tam boy klavye takıyorum onda alıyor nasıl ss alıyorsunuz siz? Mizar değilde 60 boy klavye kullanan herhangi bir arkadaşta cevaplarsa sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Semih
Resimde gösterdiğim gibi Fn + Z yaparsan ss alabilirsin. Benimkisi alman dizilim olduğu için Y olması gereken yerde Z var muhtemelen aynıdır ama değilse de tuşların üstüne bakarak bulabilirsin. Ayrıca ekran alıntısı aracını kullanarak da ss alabilirsin.

dd.jpg

Ziraeal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert zz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimde gösterdiğim gibi Fn + Z yaparsan ss alabilirsin. Benimkisi alman dizilim olduğu için Y olması gereken yerde Z var muhtemelen aynıdır ama değilse de tuşların üstüne bakarak bulabilirsin. Ayrıca ekran alıntısı aracını kullanarak da ss alabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
heh sorunda o hocam benim klavye UK layout z yerine y nin altında prtsc yazıyor ama fn ve y ye basınca ekran görüntüsü almıyor nasıl düzeltebilirim?

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Win + fn+y yapınca almıyor mu ? Yazılımı kurdunuz mu ?

Ziraeal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert zz
Win + fn+y yapınca almıyor mu ? Yazılımı kurdunuz mu ?
Hocam almıyor arkadaşlar fn prtsc yap painte ctrl v yap dediler o şekilde oluyor ama direk normal klavyelerde olduğu gibi ekran görüntüsü klasörüne atmasını istiyorum

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Fn tuşunu çift basın sonra win+y yapın olmazsa muhtemelen konfigürasyonlar çakıştığı için olmuyordur fn+windows tuşu kilitlediği için. Ben de aynı klavyeyi aldım ama henüz kullanma fırsatım olmadı üzücü

Ziraeal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert zz
Varmı direkt ekran görüntüsü alabilen 60 boy klavyelerde?

Arenay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Arif Enes
Merhaba windows artı prtsc tusu ss almıyor baska tam boy klavye takıyorum onda alıyor nasıl ss alıyorsunuz siz? Mizar değilde 60 boy klavye kullanan herhangi bir arkadaşta cevaplarsa sevinirim.
almıyom ben
alırsam da windows + shift + s yapıyom

Ziraeal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert zz
almıyom ben
alırsam da windows + shift + s yapıyom
kral win prtsc sendede almıyo dimi ekran görüntüsü bende dosyaya kaydetmiyor sadece ctrl v ile bir yere yapıştırabiliyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom