Reis metin2 de ne tuş ataması nasıl yeşil mor por basıp attan inip hava öfke yakıp okçulara kılıç çevirme atıp ata binip at skiliyle slotların arasından geçip metne vurcamTuşları başka tuşa atama yapacaksın oyunun ayarlar kısmından ok tuşları yok bunda mesela ok tuşları yerine oyunlarda k l i o tuşlarını kullanıyorum.
Oyunlarda etki etmiyor sadece masaüstü kullanımda fn ile ok tuşuna basmak gerekiyor ona da zar da olsa alıştım sıkıntısız ok tuşlarını kullanıyorum.
Numpad tuşları beni rahatsız ediyor. F1 tuşları lazım amaFPS oyunları için değil. Valorant apex cs tarzı oyunlarda mouse için yer kalıyor. Bana inanın bu klavyeyi kullanan tam bir klavye kullanamaz gerçekten. Kapladığı yeri görünce şaşırıyorsunuz
kovaladigim tek sey durgod sakasizÇok sağol pampa içimizde kalkıştı şu klavyeer. Durgodarda indirime girse ne güzel olur
Metin 2 de tuş ataması yok mu ? Garipmiş, bir sürü oyun oynuyorum bir sıkıntı çıkarmadı bu klavye. Celeste bile oynadım ok tuşları olmamasına rağmen.Reis metin2 de ne tuş ataması
Hiç düşmedi daha düşer umarımdüşer mi bir daha ?
2005 de mi ne çıktı oyunMetin 2 de tuş ataması yok mu ? Garipmiş, bir sürü oyun oynuyorum bir sıkıntı çıkarmadı bu klavye. Celeste bile oynadım ok tuşları olmamasına rağmen.