🔥İndirim Mizar MZ60 Luna Optical Gateron Red|Blue Switch | RED 1480 Blue 1330 TL

konudan alakasız sen nays yazınca merek ettim naysa kredi kartından para yükleyebiliyor muyuz? Yoksa direk peşin mi atıyoruz.
Yükleyebilirsin. İster kredi kartı, ister bankamatik kartı.

Hocam bu klavyenin yazilimi var mi mizar lab adinda bir yazilim var olarak gozukuyor ancak sitesine girdigim zaman sadece surumleri vs. cikiyor su sekilde.

müşteri hizmetleri ile görüştüm red sw klavye gateron yellow varyantı görünüyor ilgili birime aktardım 72 saat sonunda ürün bilgisini güncelleyeceklerdir dedi muhtemelen başlık yanlış red sw olan yellow sw sipariş vericem

Hocam gorselde urun almanya duzeni gozukuyor aciklama ve baslikta ise UK yazilmis o konuda bir bilginiz var mi ben de yeni aldim da umarim UK duzendir hali hazirda kullandigim klavye de eng duzeninde.

Hocam bu klavyenin yazilimi var mi mizar lab adinda bir yazilim var olarak gozukuyor ancak sitesine girdigim zaman sadece surumleri vs. cikiyor su sekilde.
Yazılımı var

mizar mz 60 gateron yellow linear halini kullandım parasını hak eden bir klavye tavsiye ederim. Ama optik switch hali daha iyi diye duymuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,970
Üyeler
174,948
Son üye
Demirtaş 19381938w
Geri