LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Kolay gelsin dostum.Londra da bir Video Oyun Stüdyosu da çalışıyorum dostum.
Kolay gelsin dostum.Londra da bir Video Oyun Stüdyosu da çalışıyorum dostum.
Nedeni ne peki? Türkiye'de uygulanan gümrük mevzusunu öne mi sürüyor? Ben ondan 2 gün önce sipariş ettim. Yani 4 Ağustos'ta. Yarın bir hafta. Neden göndermiyor acaba?Satıcı ürünü göndermeyeceğini söylüyor...
Gümrük uygulaması öncesinde sipariş verildiği için yeni uygulamadan etkilenmiyormuşuz Amazon yetkilisi söylediNedeni ne peki? Türkiye'de uygulanan gümrük mevzusunu öne mi sürüyor? Ben ondan 2 gün önce sipariş ettim. Yani 4 Ağustos'ta. Yarın bir hafta. Neden göndermiyor acaba?
yanı suan stok gelse sıparıs gecsem sorun olmıcakmıGümrük uygulaması öncesinde sipariş verildiği için yeni uygulamadan etkilenmiyormuşuz Amazon yetkilisi söyledi
Dediğine göre evet olmayacakmış.yanı suan stok gelse sıparıs gecsem sorun olmıcakmı
ÜzücüBenim sipariş iptal oldu, müşteri hizmetlerine sorunca "üretim sürecinde sorun çıkmış ve size hasarlı gelmemesi için satıcı iptal etmiş" gibi saçma bir neden gösterdiler. Biraz itiraz ettim, kaç gün oldu vs. dedim ama bir sonuç çıkmadı.
Ne zaman sipariş vermiştin?Benim sipariş iptal oldu, müşteri hizmetlerine sorunca "üretim sürecinde sorun çıkmış ve size hasarlı gelmemesi için satıcı iptal etmiş" gibi saçma bir neden gösterdiler. Biraz itiraz ettim, kaç gün oldu vs. dedim ama bir sonuç çıkmadı.
4 Ağustos.Ne zaman sipariş vermiştin?
Hocam ben 5 Ağustosta vermiştim iptal edilmemiş hala niye böyle garip bir süreç oldu anlamadım.4 Ağustos.
Süreç zaten fazla uzun sürdü, satıcıda problem olabilir, normal şartlarda çoktan göndermesi gerekirdi.Hocam ben 5 Ağustosta vermiştim iptal edilmemiş hala niye böyle garip bir süreç oldu anlamadım.
Bu cevaba güvenmeyin... Bana da tam tersini söyledi Amazon müşteri hizmetleri.. Daha doğrusu onlarda tam olarak ne olacağını bilmiyormuş. Bana 20 Ağustos sonrası gelmesi halinde çıkacak ek vergileri bizim ödeyeceğimizi söylediler.Gümrük uygulaması öncesinde sipariş verildiği için yeni uygulamadan etkilenmiyormuşuz Amazon yetkilisi söyledi
Sordum cevap bekliyorum. sanırım araya hafta sonu girdiği için cevap alamadım daha, yoksa aynı gün cevap veriyorlardı.Nedeni ne peki? Türkiye'de uygulanan gümrük mevzusunu öne mi sürüyor? Ben ondan 2 gün önce sipariş ettim. Yani 4 Ağustos'ta. Yarın bir hafta. Neden göndermiyor acaba?