Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Magniumgear Neo Qube 2 Akvaryum Kasa 2257 TL Ayna modeli 3432 TL🔥

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Mustafa Gülduran
Şu ki 4 gündür hareket etmedi.. Satıcı Hollanda da bir dealer. Ha Siparişe göre stok çekecek ya da başka bir şey var. İşin diğer tarağı hızlı olsun dersen 5000 küsür tl kargo var. Ama tahmini teslim yok ilanda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siyahı 1900tl iken beyaz diye fark çok. Bu rakama biraz daha koyunca beyaz sonsuzluk olan alınır.
Sipariş verirken tahmini teslimat 7-12 gün gösteriyordu.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Tolga
Ben tekrar aradım çok fazla sipariş ve iptal olduğu için bekletiliyor dendi. 11ine kadar bekleyin bir sonuç çıkmazsa para iadesi yaparız dedi mh.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ben tekrar aradım çok fazla sipariş ve iptal olduğu için bekletiliyor dendi. 11ine kadar bekleyin bir sonuç çıkmazsa para iadesi yaparız dedi mh.
ıptal etmeyıp beklemekte fayda var eger oyleyse 11 ıne kadar kargolanır amazonda hızlı gelıyor gumruk falan cok beklemez alıdekı gıbı max1-2 gun falan

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Sipariş verirken tahmini teslimat 7-12 gün gösteriyordu.
İlan sayfasında öyle bir ibare görmemişitm.
ödeme adımında sistemsel olarak yazıyor ama. Umarım uyar.
Express teslimat 5000 küsür TL ibaresi de kalkmış.
1723188855901.png

1723188776507.png

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Tolga
Sanırım siyah düz olan modelin çoğunu iptal edecekler. Öyle hissediyorum 😩

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Birol Olcaytürkan
Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ayın 20'sinden sonra gelir ve ek vergi çıkarsa siz ödersiniz diyor. İthalat Ücreti Depozitosu yardım konusunda verdikleri bu söz burada geçerli değilmiş. Bunu değiştirmek için sitelerinde çalışma yapıyorlarmış. Ama çıkan bu ek ödemenin nasıl ödeneceği hakkında bir bilgileri yok. Bizde anlamaya ve öğrenmeye çalışıyoruz dediler. Ben satıcıya hala ürünü kargolamadıklarını ve acele tarafından kargolanması için İngilizce mesaj attım cevap bekliyorum. Mesajda Erdoğan'dan bahsettim.

Gerçek İthalat Ücretleri, İthalat Ücretleri'nin ön ödeme tutarından daha fazla ise ne olur?​

Asıl Gümrük Vergisi, tahmini Gümrük Vergisi Depozitosu'nu aşarsa ek ücret ödemezsiniz.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ayın 20'sinden sonra gelir ve ek vergi çıkarsa siz ödersiniz diyor. İthalat Ücreti Depozitosu yardım konusunda verdikleri bu söz burada geçerli değilmiş. Bunu değiştirmek için sitelerinde çalışma yapıyorlarmış. Ama çıkan bu ek ödemenin nasıl ödeneceği hakkında bir bilgileri yok. Bizde anlamaya ve öğrenmeye çalışıyoruz dediler. Ben satıcıya hala ürünü kargolamadıkları için İngilizce mesaj attım cevap bekliyorum. Mesajda Erdoğan'dan bahsettim.

Gerçek İthalat Ücretleri, İthalat Ücretleri'nin ön ödeme tutarından daha fazla ise ne olur?​

Asıl Gümrük Vergisi, tahmini Gümrük Vergisi Depozitosu'nu aşarsa ek ücret ödemezsiniz.
Beyazın stogu bıtmıs gene kasasız kaldım :(

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Birol Olcaytürkan
Beyazın stogu bıtmıs gene kasasız kaldım :(
Üzüldüm. Bende düz siyahı sipariş verirken stok yoktu ara ara kontrol ettiğimde stok gelince hemen siparişi geçtim. Ben alınca tekrar stok kalmadı durumuna geçti. Kasa konusunda şanssızım. Teknobiyotik'den 21 Haziran'da kasa siparişi verdim. Bu kasa ön sipariş de ve 30 Haziran'da stoklarda olacağı yazıyordu. Sonra tarih önce 17 Temmuz'a sonra 22 Temmuz'a şimdi de 15 Ağustos'a ertelendi. Hala bekliyorum. Teknobiyotik, ürünlerin geldiğini ama gümrükten hala geçemediğini söyledi. Bu gelmeden Amazon'dan bu kasayı sipariş ettim şimdi bununda gelmeme durumu var.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Ben siparişi iptal ettim kalan yarışmacılara başarılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom