o kısmı sen düşünücen cama 0 dayanır sanırım bilemiyorumıyıde kasa 148 mm desteklıyor nasıl olacak o ıs
o kısmı sen düşünücen cama 0 dayanır sanırım bilemiyorumıyıde kasa 148 mm desteklıyor nasıl olacak o ıs
Ayın 21inde gelecek o yasa o zamana kadar amazondan gelir bende bugün beyazını sipariş ettim.bu yeni gelen yurtdışı yasasından sonra bu ürünü alabilmem mümkünmü?
10 günde geliyor normalde amazondan aldığın ürün. Ayın 21ine kalmadan gelir.Ürünü dün stok açılınca aldım ama amazonun kendisine stok yok ve ne zaman geleceğide belli değil. Müşteri hizmetleri ise eğer 21 den sonra gelirse mecburen siparişi iptal edeceğiz diyor maalesef. Benim kargo muhtemelen patladı. Kargosu gönderilenlere hayırlı olsun.
Stokta olsaydı muhtemelen dediğiniz geçerli olurdu ama maalesef stokta bile değil.10 günde geliyor normalde amazondan aldığın ürün. Ayın 21ine kalmadan gelir.
Yok bitmiş galibaStok gelmiş aynı fiyat.
Yok bitmiş galiba
Valla benim henüz kargoya verilmedi.İlk alanlardan eline ulaşan varmi beyazını almayı dusunuyorumda
Birde benim kule tipi 150mm kasanın destegi 148mm sivi sogutma almadan bunu nasıl sigdirabilirim acaba
Ne zaman sipariş gectinEvet anında bitmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla benim henüz kargoya verilmedi.
3 AğustosNe zaman sipariş gectin
Tamamdır sagol3 Ağustos