Belki alıp iptal eden vardırHocam önceki siparişler kargolanmadı nasıl stok açabiliyorlar?
İptal edenler vardır ama kargolamasını niye yapmıyor anlamış değilim.Belki alıp iptal eden vardır
Bilmiyorumİptal edenler vardır ama kargolamasını niye yapmıyor anlamış değilim.
Ben aradım şuan hazırlanıyor dendiİptal edenler vardır ama kargolamasını niye yapmıyor anlamış değilim.
Ben bugün sipariş edicem aldım aldım alamassam TR'deki bu fiyata satılan uyduruk kasalara kalicamBen aradım şuan hazırlanıyor dendi
Aynı ürün rengi farklı artık kim hangisini isterse
Ürün amazon depolarında yok gözüküyor hala bende. Muhtemelen şimdi alanlarada gelmeyecek gümrük sorunundan dolayı. Satıcı mesajlarada cevap vermiyor .Belki alıp iptal eden vardır
Adamlarda hakkli valla ürünü gönderse extra vergi çıksa bu sefer ürünü teslim edilmicek geri gidicek adamaÜrün amazon depolarında yok gözüküyor hala bende. Muhtemelen şimdi alanlarada gelmeyecek gümrük sorunundan dolayı. Satıcı mesajlarada cevap vermiyor .
Şu ki 4 gündür hareket etmedi.. Satıcı Hollanda da bir dealer. Ha Siparişe göre stok çekecek ya da başka bir şey var. İşin diğer tarağı hızlı olsun dersen 5000 küsür tl kargo var. Ama tahmini teslim yok ilanda.Ayın 21inde gelecek o yasa o zamana kadar amazondan gelir bende bugün beyazını sipariş ettim.
Siyahı 1900tl iken beyaz diye fark çok. Bu rakama biraz daha koyunca beyaz sonsuzluk olan alınır.
Satıcı enazından bunu bize söylemeli hocam boşu boşuna beklemeyelim. Satıcıya amazondan başka biryerden ulaşılmıyor amazondada cevap vermiyor zaten.Adamlarda hakkli valla ürünü gönderse extra vergi çıksa bu sefer ürünü teslim edilmicek geri gidicek adama