Ben onu fark etmeden almistim. Yerlerini degistirsem olur mu sizce?Hocam q degil qwerty olsa alirdim ama klavye qwertz
Ben onu fark etmeden almistim. Yerlerini degistirsem olur mu sizce?Hocam q degil qwerty olsa alirdim ama klavye qwertz
OOlmazda hocam belki keycaplari degisip uygulamaya ile z ye basınca y yaz y ye basınca z bas gibi olabilirBen onu fark etmeden almistim. Yerlerini degistirsem olur mu sizce?
Yok mu şunu özel güne 200-300TL ypmalaıarıBiraz nostalji yapalım.
Tuş düzeni nasıl onu anlayamadım, başlıkta US özelliklerde DE yazıyor.
200-300 ne hocam ortalama membranlar 500 600 tlYok mu şunu özel güne 200-300TL ypmalaıarı
olur olur200-300 ne hocam ortalama membranlar 500 600 TL
Ben şuanda geldi 850 tl ye dün aldım modladım kullandım arkadaşlar bu fiyat bandına mükemmel 5-3 pin destekliyo rgb tek kelime mükemmel yazılımda dilediğince makro atayabiliyosun her tuşa fn tuşundan cntrl alt ile yaptıklarına kadar her tuşa makro atıyosun modladıktan sonra sesi gayet iyiydi modlayınca daha da tok oldu y ve z için keycaplerin yerini değistim öyle kullanıyorum fişek gbi çalışıyor 850 tl ye imkansız performansBen onu fark etmeden almistim. Yerlerini degistirsem olur mu sizce?
Modladım derken ne demek istedinizBen şuanda geldi 850 TL ye dün aldım modladım kullandım arkadaşlar bu fiyat bandına mükemmel 5-3 pin destekliyo rgb tek kelime mükemmel yazılımda dilediğince makro atayabiliyosun her tuşa fn tuşundan cntrl alt ile yaptıklarına kadar her tuşa makro atıyosun modladıktan sonra sesi gayet iyiydi modlayınca daha da tok oldu y ve z için keycaplerin yerini değistim öyle kullanıyorum fişek gbi çalışıyor 850 TL ye imkansız performans
Knk mesela space tuşunun böyle stabilizerlarında yuvasına ufak kağıt bant takıyorum sallanmıyo daha stabil oluyo seside daha iyi oluyo mesela bunun gibi bi kaç sey aşağıdaki videoda görebilirsin866 TL aldım bir tane ama değer değil mi güzel klavye ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modladım derken ne demek istediniz
Benimki hala gümrükteBen şuanda geldi 850 TL ye dün aldım modladım kullandım arkadaşlar bu fiyat bandına mükemmel 5-3 pin destekliyo rgb tek kelime mükemmel yazılımda dilediğince makro atayabiliyosun her tuşa fn tuşundan cntrl alt ile yaptıklarına kadar her tuşa makro atıyosun modladıktan sonra sesi gayet iyiydi modlayınca daha da tok oldu y ve z için keycaplerin yerini değistim öyle kullanıyorum fişek gbi çalışıyor 850 TL ye imkansız performans
Ne zaman sipariş verdin knksBenimki hala gümrükte![]()
keycapleri değiştirmeye gerek yok, windowstan hangi layout'u seçerseniz ona göre çalışacak zaten.Ben onu fark etmeden almistim. Yerlerini degistirsem olur mu sizce?