Bana fiyat aşıır pahalı geldi ne yalan söyleyeyim.Alıntıyı görüntüle
Monitörü daha güzelini uyguna buluırum diye eçmedim bu özelleştirmelerle alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Monitörü daha güzelini uyguna buluırum diye eçmedim bu özelleştirmelerle alınır mı?
Hocam bu 2060 ben 2060s (Super) alacağımvalla bu ile aynı performans ve daha ucuz karar senin.
Alıntıyı görüntüle
SSD sorunlu.valla bu ile aynı performans ve daha ucuz karar senin.
Alıntıyı görüntüle
dostum attığın fotoraftaki rtx 2060 bende ona hitafen yaptım da, niye illa teknobiyotik istiyorsunuz farklı bir marka olmaz mı?Hocam bu 2060 ben 2060s (Super) alacağım
o sıkıntı değil 100-200 e üst modele yükseltir. Ama sonuç olarak gene daha ucuz.SSD sorunlu.
Attığım fotodaki 2060super dikkatli bakarsan ben en ucuzu diye teknobiyotik dedim yoksa bulunursa isterimdostum attığın fotoraftaki rtx 2060 bende ona hitafen yaptım da, niye illa teknobiyotik istiyorsunuz farklı bir marka olmaz mı?
https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-p2-5-oyuncu-bilgisayari.html işlemciyi ryzen 5 3600Alıntıyı görüntüle
Attığım fotodaki 2060super dikkatli bakarsan ben en ucuzu diye teknobiyotik dedim yoksa bulunursa isterim