Neler Yeni

ML240L V2 RGB Soğutucu Güç Bağlantısı

Orka_01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emir Nazmi

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Elimde Cooler Master Masterliquid ML240l V2 RGB soğutucu var. Anakartım ASUS Prime B660M-A ve bu anakartta pompa pini yok ve yanlış bilmiyorsam pompanın tam devirde çalışması lazım. Benim de aklıma Molex'ten aldığı gücü 3 pin fan çıkışına çeviren kablodan almak geldi, eğer Molex ile bağlarsam herhangi bir sorun olur mu?

pompa pini yoksa cpu ya bağlayabilirsin fanlarıda sys fan bölümüne

Orka_01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emir Nazmi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pompa pini yoksa cpu ya bağlayabilirsin fanlarıda sys fan bölümüne
Kasadaki fanların 3 ü pwm 3 ü dc, 2 tane fan yuvası var. 3 pwm olanı 1. porta bağlayıp pwm moduna, dc olanları 2. porta bağlayıp dc moduna alsam sorun olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

.

Son düzenleme:

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Kasadaki fanların 3 ü pwm 3 ü dc, 2 tane fan yuvası var. 3 pwm olanı 1. porta bağlayıp pwm moduna, dc olanları 2. porta bağlayıp dc moduna alsam sorun olur mu?

.

.
kasa fanlarının her biri ayrı mı bağlanıyor o şekilde ise fan kablosu birleştirici falan alırsan daha iyi olur

Orka_01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emir Nazmi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa fanlarının her biri ayrı mı bağlanıyor o şekilde ise fan kablosu birleştirici falan alırsan daha iyi olur
Kasada sıvı soğumanınkiler dahil 6 fan var. 3 ü pwm, 3 ü dc. Ben 3 er li olacak şekilde birleştirici alıp pwm lerim bi porta dc leri bi porta takıcam. Pompayıda CPU Fan a takıp en yüksek hıza çekicem

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Kasada sıvı soğumanınkiler dahil 6 fan var. 3 ü pwm, 3 ü dc. Ben 3 er li olacak şekilde birleştirici alıp pwm lerim bi porta dc leri bi porta takıcam. Pompayıda CPU Fan a takıp en yüksek hıza çekicem
mantıklı olur

Top Bottom