Oyun içinde 45 derece civarındaPeki sıcaklık değerleri ne durumdaydı?
Hocam hazır sistem siparişi verdim mld nin 1tb lik versiyonunu tercih ettim daha çok oyun oynayan birisiyim ve sistemi çok uzun yıllar kullanacağım bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Pişman olmaktan korkmuyor değilimKötü değil dostum. Vaat edilen değerleri vermiyor sadece sende de gözüktüğü gibi. Diğer türlü zaten güzel. 1TB modelini kullandım ve sattım. Yararlı inceleme diyebiliriz.
Sıkıntı kesin olmaz diyemem. Ama ben uzun süre sorunsuz kullandım. Fabrikadan sorunlu çıkmadıysa sorun olmaz.Hocam hazır sistem siparişi verdim mld nin 1tb lik versiyonunu tercih ettim daha çok oyun oynayan birisiyim ve sistemi çok uzun yıllar kullanacağım bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Pişman olmaktan korkmuyor değilim
@Ckribrahim hocamın dediği gibi fabrika çıkışlı sorunu yoksa sorun olmaz.Benimkinin sağlığı hala %99'da.Hocam hazır sistem siparişi verdim mld nin 1tb lik versiyonunu tercih ettim daha çok oyun oynayan birisiyim ve sistemi çok uzun yıllar kullanacağım bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Pişman olmaktan korkmuyor değilim