Neler Yeni

İnceleme MLD 500GB M300 M.2 SSD incelemesi

Phanzox

80+ Silver

Phanzox

80+ Silver
Oyun içinde 45 derece civarında
Saolun hocam testlerin fotoğrafları ile beraber yükleme fırsatınız olduğunda yüklerseniz sevinirim.Almayı düşünen arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
Kötü değil dostum. Vaat edilen değerleri vermiyor sadece sende de gözüktüğü gibi. Diğer türlü zaten güzel. 1TB modelini kullandım ve sattım. Yararlı inceleme diyebiliriz.
Hocam hazır sistem siparişi verdim mld nin 1tb lik versiyonunu tercih ettim daha çok oyun oynayan birisiyim ve sistemi çok uzun yıllar kullanacağım bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Pişman olmaktan korkmuyor değilim

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam hazır sistem siparişi verdim mld nin 1tb lik versiyonunu tercih ettim daha çok oyun oynayan birisiyim ve sistemi çok uzun yıllar kullanacağım bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Pişman olmaktan korkmuyor değilim
Sıkıntı kesin olmaz diyemem. Ama ben uzun süre sorunsuz kullandım. Fabrikadan sorunlu çıkmadıysa sorun olmaz.

Phanzox

80+ Silver
@Ckribrahim hocamın dediği gibi fabrika çıkışlı sorunu yoksa sorun olmaz.Benimkinin sağlığı hala %99'da.

• Beğen
Reaksiyonlar: tzob
Top Bottom