yok kral bitti 1800 e sattıgı şimdi kampanyasız satıyohbden daha önce bir şey aldıysan sana özel indirimi kaldırıyor anladıgım kadarıyla hesabım kısıtlı gibi başak üyeliğe girdim ondada 2200 tl
Tam alıyordum, kartı yanlış girmişim tam doğru girdim alıyorum sepetiniz değişti dedi. İndirimi öğrendikten sadece 3-4 dakika sonrasında yaşandı bu Sonra bir baktım fiyat 2288 TL. Bunun adı direkt olarak clickbait. 10 stok girip kendi reklamlarını bedavaya yapacaklarını düşünüyorlar, ki öyle de oluyor ama çok can sıkıcı.müşteri temsilcisi ile görüşme sağladım stoktan falan bahsetmedi arada böyle sorunlar oluyor deneyerek yapabilirsiniz Dedi. Yani 1799 tl den faydalanamazsak ve kampanya biterse sozde yardımcı olacaklarını söylediler ss aldım. Kaçtır bu sorunla karşılaşıyorum bu durum bana ‘Click Bait’ tadı vermeye başladı zira derdim 488 tl nin peşine düşmek değil.
O zaman oraya indirimli stok su kadar diye belirteceklerTam alıyordum, kartı yanlış girmişim tam doğru girdim alıyorum sepetiniz değişti dedi. İndirimi öğrendikten sadece 3-4 dakika sonrasında yaşandı bu Sonra bir baktım fiyat 2288 TL. Bunun adı direkt olarak clickbait. 10 stok girip kendi reklamlarını bedavaya yapacaklarını düşünüyorlar, ki öyle de oluyor ama çok can sıkıcı.