Çözüldü✓ MM710 vs MM712 Hangisini almalıyım?

ardabaver

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba yeni bir mouse almayı planlıyorum.Valorant oyuncusuyum elim orta büyüklükte.Corsair MM710 ile Corsair MM712 arasında kaldım sizce aradaki fiyat farkında değer mi?

Kablosuz istiyorsan 712, kablolu istiyorsan 710. Bu farka kendin karar ver derim ama kablosuz çok daha iyi olur. Bende Cooler Master MM731 kullanıyorum gayet memnunum. Daha öncesinde 1 sene MM710 kullandım ondan da memnundum.

Kablosuz istiyorsan 712, kablolu istiyorsan 710. Bu farka kendin karar ver derim ama kablosuz çok daha iyi olur. Bende Cooler Master MM731 kullanıyorum gayet memnunum. Daha öncesinde 1 sene MM710 kullandım ondan da memnundum.
Çok teşekkürler.Peki kablosuzda şarj sıkıntısı oluyor mu ve kablosuz olduğundan kabloluya göre daha fazla gecikmeli oluyor mu?Daha önce hiç kablosuz kullanmadım çünkü.

Çok teşekkürler.Peki kablosuzda şarj sıkıntısı oluyor mu ve kablosuz olduğundan kabloluya göre daha fazla gecikmeli oluyor mu?Daha önce hiç kablosuz kullanmadım çünkü.
Rog Keris Wireless kullanmıştım onda takılma oluyordu imleçte ama MM731'de hiçbir takılma, gecikme yaşamadım. Şarj sıkıntısı olmuyor, kullanım süreme bağlı olarak ortalama haftada 1 kez şarj ediyorum.

Geri