Mobese telefonu algılar mı

Koyun Shaun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,407
Arkadaşlar ben arada direksiyon story çekiyorum acaba mobese telefonu görse ceza yansıtır mı? Seyir halindeyken telefonla oynamak diye. Bu arada son derece dikkatli sürüyorum bursa trafiğinde her bindiğimde en az 3 4 kaza atlatıyorum bazen onların hatası %5 falan benim yüzümden oluyor o da ya hızlıyken ya makas atarken ya da tamponuna yaklaşınca neyse bu mobeseler sadece hızı mı algılıyor

Arkadaşlar ben arada direksiyon story çekiyorum acaba mobese telefonu görse ceza yansıtır mı? Seyir halindeyken telefonla oynamak diye. Bu arada son derece dikkatli sürüyorum bursa trafiğinde her bindiğimde en az 3 4 kaza atlatıyorum bazen onların hatası %5 falan benim yüzümden oluyor o da ya hızlıyken ya makas atarken ya da tamponuna yaklaşınca neyse bu mobeseler sadece hızı mı algılıyor
Bunu görenler umarım şikayet ederler trafiğe.

Eve belge gelince öğrenirsin. Çekiyor tabii ki. Umarım böyle sürmeye devam etmezsin edersende maddi bir kaza atlatman sana fayda olacaktır.

Keske tampon yaparken bana denk gelsende arabani perte cikarsam :)

Senin için telefona kadar algılamasına gerek yok ki. Plakayı görmesi yeterli.

Dsyı ne ciddiye aldınız makas tampon yapsam burada mı olurum xd kimseye zarar vermeden ufak sollamalar yapıyorum o da sol şeridi işgal edenler yüzünden o tampon olayını da yanlış anladınız solu kapatanlaarı sağa ittirmek için yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,979
Üyeler
190,842
Son üye
subu
Geri