Neler Yeni

Mobil ağa erişilemiyor sorunu...

H1Karahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hakan Karahan
Arkadaşlar bundan bir kaç gün önce telefonuma (ANDROID) su girdi, ve telefonum kapandı açılmadı, telefoncuya götürdüm ve anakartına su girdi dediler, ve tamir ettirdim (2 gün sürdü),
Telefonumu aldim, Eve gelince hücresel veriden internete giremedim, sağ ustte engel isareti vardi, birini aramayı denedim, Mobil Ağa Erişilemiyor diye bir hata verdi, ne yapmam lazım??

Arkadaşlar bundan bir kaç gün önce telefonuma (ANDROID) su girdi, ve telefonum kapandı açılmadı, telefoncuya götürdüm ve anakartına su girdi dediler, ve tamir ettirdim (2 gün sürdü),
Telefonumu aldim, Eve gelince hücresel veriden internete giremedim, sağ ustte engel isareti vardi, birini aramayı denedim, Mobil Ağa Erişilemiyor diye bir hata verdi, ne yapmam lazım??
O sorunu bilmiyorum ama çeske telefoncuya yaptirmasaydin bazı telefoncular IMEI yi çalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve telefon çekiyor mu ?

H1Karahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hakan Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon yurtdışı değil demi
Yok değil herhalde, yani bizim şirkete turkcell bey hediye vermiş, değildir herhalde

O sorunu bilmiyorum ama çeske telefoncuya yaptirmasaydin bazı telefoncular IMEI yi çalıyor

Ve telefon çekiyor mu ?
Ceken bir yerdeyim, o çekmeyi gosteren cubuklsrin yerinde engel isareti var

Yok değil herhalde, yani bizim şirkete turkcell bey hediye vermiş, değildir herhalde

Ceken bir yerdeyim, o çekmeyi gosteren cubuklsrin yerinde engel isareti var
O bende de oldu hattan ibaret o

O bende de oldu hattan ibaret o
Oldu derken bir süre orda çarpı vardı sonra gitti nasıl gitti bilmiyorum

Top Bottom