bı fıyatı yok dıye bılıyorum vodefonede kuzenımın hattı annemın ustuneydı teyzeme gecırdık bı ucret vermedıkMobil Hat devir işlemi ne kadar bilen var mı
Niye bu kadar para alıyorlarBugun turkcelle sordum 1150tl dedi yaklasik yeni hat ile yaklasik ayni fiyat
1k falandi en son.Yeni hat parasi aliyorlar.
1 k dediler bana da nasıl ücret vermedinbı fıyatı yok dıye bılıyorum vodefonede kuzenımın hattı annemın ustuneydı teyzeme gecırdık bı ucret vermedık
Yeni sim kart ve hat taşıma ücreti. Normal. Yeni sim kart bile 400-500 TL falan.Yeni operatöre geçicem kontrat doluyor fakat benden bin tl isteniyor
vermedık dırek baska kısının ustune tasıma ıcın nasıl para ıstıyorlar vallaha ılk defa duydumNiye bu kadar para alıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 k dediler bana da nasıl ücret vermedin
İstemedi diyor bi tane arkadaşYeni sim kart ve hat taşıma ücreti. Normal. Yeni sim kart bile 400-500 TL falan.
Nasılvermedık dırek baska kısının ustune tasıma ıcın nasıl para ıstıyorlar vallaha ılk defa duydum
Yeni sim kart 1200 1300tl fln hocamYeni sim kart ve hat taşıma ücreti. Normal. Yeni sim kart bile 400-500 TL falan.
Türktelekom bayii alıyo ama müdürlük para almıyor. Sadece bi vergi mi ne alıyolar o kadar. Bayiilerde kesinlikle yapmayın bu işleri gidin müdürlüklere. Türk telekom değilsen de türk telekoma taşı sonra müdürlükten üstüne alMobil Hat devir işlemi ne kadar bilen var mı
kime ne tutturabilirlersevermedık dırek baska kısının ustune tasıma ıcın nasıl para ıstıyorlar vallaha ılk defa duydum