Neler Yeni

Mobil için Vodafone'a geçilir mi?

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yiğit Elçin
Türk Telekomdan memnun değilim Vodafone nasıldır, geçilir mi?

Kendim kullanıyorum köy de veya bodrum katı olan biyerdeysen çekmiyor ama çeken bir yerdeysen internet hızı pek üzmez

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
vodafone adamdır bizzat kullanıyorum bizim köyde bile çekiyor

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bölge bölge çok değişiyor. Ankara Keçiören'de resmen başkentin merkezi gibi bir yerde Vodafone'un çekmediğinden çok sorun yaşayan arkadaşım oldu. Türk Telekom ile 4.5G'de 16mbps ile 35mbps civarı hız alıyordum. Turkcell'e geçtim şu anda 4.5G ile 180mbps civarı download, 40mbps upload alıyorum. Burada etken konumunuz; fakat dağ başına bile gittiğimde etrafımdaki insanlar konuşmak için benim telefonumu alıyor, Turkcell üzmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstelik fiyatları da eskisi gibi diğerlerine nazaran çok yüksek değil, diğer operatörlerde çok fazla zam yaptığı için neredeyse aynı fiyata geliyor.

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yiğit Elçin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölge bölge çok değişiyor. Ankara Keçiören'de resmen başkentin merkezi gibi bir yerde Vodafone'un çekmediğinden çok sorun yaşayan arkadaşım oldu. Türk Telekom ile 4.5G'de 16mbps ile 35mbps civarı hız alıyordum. Turkcell'e geçtim şu anda 4.5G ile 180mbps civarı download, 40mbps upload alıyorum. Burada etken konumunuz; fakat dağ başına bile gittiğimde etrafımdaki insanlar konuşmak için benim telefonumu alıyor, Turkcell üzmüyor.

Üstelik fiyatları da eskisi gibi diğerlerine nazaran çok yüksek değil, diğer operatörlerde çok fazla zam yaptığı için neredeyse aynı fiyata geliyor.
Bu pakete geçeceğim İst. / Kadıköy civarlarında sorun çıkarmaz herhalde

Ekler

• 1637332382973.png
    1637332382973.png
    60.4 KB · Hit: 22

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bu pakete geçeceğim İst. / Kadıköy civarlarında sorun çıkarmaz herhalde
Benim düşüncem, bir zahmet Ankara, İstanbul gibi yerlerde düzgün hizmet versinler. En büyük şehirler nihayetinde ki köyde yaşamıyoruz, Kadıköy merkezi bir yer. Burada asıl sorun misal pikniğe gittiğinizde çekmeyebilir, bir bodrum katında misafirliğe gittiğinizde çekmeyebilir. Kadıköy civarında sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Tekrardan belirteyim Vodafone direkt bu yerlerde çekmeyebilir demiyorum. Bölge bölge değişiyor, bazı bölgelerde de Vodafone daha iyi çeker, İstanbul'da yaşamadığım için bir şey söyleyemem, çevrenizde Vodafone kullanan arkadaşınız varsa ona sormalısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,553
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom