Selamlar, mobilde kullanmak için vpn uygulaması ihtiyacım var çok pahallı değilse ücretli ücretsiz olması önemli değil stabil çalışsın internet hızımı çok düşürmesin yeterli benim için. Önerilerinizi bekliyorum..
Proton vpn - cloudflare warpSelamlar, mobilde kullanmak için vpn uygulaması ihtiyacım var çok pahallı değilse ücretli ücretsiz olması önemli değil stabil çalışsın internet hızımı çok düşürmesin yeterli benim için. Önerilerinizi bekliyorum..
ProtonSelamlar, mobilde kullanmak için vpn uygulaması ihtiyacım var çok pahallı değilse ücretli ücretsiz olması önemli değil stabil çalışsın internet hızımı çok düşürmesin yeterli benim için. Önerilerinizi bekliyorum..
Warp ı az önce kullandım pek memnun kalmadım proton a bir bakayımProton vpn - cloudflare warp
Kaspersky kullanmayı düşünüyordum aslında vpn olarak nasıldır hızı falan çok düşürüyor mu?ÜCRETSİZ -> PROTON, WARP
ÜCRETLİ -> KASPERSKY(ANTİVİRÜS, PASS MANAGER, VPN)
FELAKET İYİ SORUN YAŞAMIYORUM. PRİME VİDEO VE YT BAKIMINDAN YABANCI KANALLARI İZLİYORUM SORUN YOK. (BAZILARI ÜLKE BAKIMINDAN OYNATIYOR)Warp ı az önce kullandım pek memnun kalmadım proton a bir bakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaspersky kullanmayı düşünüyordum aslında vpn olarak nasıldır hızı falan çok düşürüyor mu?
Bir deneyeyim bende o zaman kaspersky'i teşekkür ederim.FELAKET İYİ SORUN YAŞAMIYORUM. PRİME VİDEO VE YT BAKIMINDAN YABANCI KANALLARI İZLİYORUM SORUN YOK. (BAZILARI ÜLKE BAKIMINDAN OYNATIYOR)
protonSelamlar, mobilde kullanmak için vpn uygulaması ihtiyacım var çok pahallı değilse ücretli ücretsiz olması önemli değil stabil çalışsın internet hızımı çok düşürmesin yeterli benim için. Önerilerinizi bekliyorum..
proton ama paran varsa nordSelamlar, mobilde kullanmak için vpn uygulaması ihtiyacım var çok pahallı değilse ücretli ücretsiz olması önemli değil stabil çalışsın internet hızımı çok düşürmesin yeterli benim için. Önerilerinizi bekliyorum..
yerli ve milliVPN Super kullanıyorum ben.