Neler Yeni

Mobil internetim E gösteriyor

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
Selamlar. Telefonumun bozulmasından ötürü annemin telefonuna geçiş yaptım. (S21 FE) Ama mobil verim E şeklinde gözüküyor. Mobil ağlar ve şebeke modu kısmından seçenek değiştirdim. 5G/LTE/3G/2G diye çoklu bir seçenek vardı ve onu seçtim ama değişen bir şey olmadı. Yardımcı olabilir misiniz ?

şahin doğan

80+ Platinum
Çekmediği için E yazıyor.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Koray Yıldız
Edge o, eski tip yavaş bağlantı. Telefon 4,5Gyi çekmediğinde onunlan çekmeyi dener.
EDGE: Açılımı "Enhanced Data rates for GSM Evolution" olan EDGE, resmi olarak 2.9G ismine sahip olsa da bugün kullanıcılar tarafından "2G" olarak adlandırılıyor. EDGE, teorik olarak 1 Mbit/sn hız sunabilse de sunulan hız gerçekte 400 kbit/sn civarlarında oluyor. EDGE, GPRS'e göre birkaç kat daha iyi hız sunuyor ve web sitelerini çok hızlı açamasa da açabiliyor.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edge o, eski tip yavaş bağlantı. Telefon 4,5Gyi çekmediğinde onunlan çekmeyi dener.
EDGE: Açılımı "Enhanced Data rates for GSM Evolution" olan EDGE, resmi olarak 2.9G ismine sahip olsa da bugün kullanıcılar tarafından "2G" olarak adlandırılıyor. EDGE, teorik olarak 1 Mbit/sn hız sunabilse de sunulan hız gerçekte 400 kbit/sn civarlarında oluyor. EDGE, GPRS'e göre birkaç kat daha iyi hız sunuyor ve web sitelerini çok hızlı açamasa da açabiliyor.
Normal de böyle bir sorun yoktu ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon yurtdışı ve IMEI attırmıştık ama hangi yuvaya attırdığımızı hatırlamıyorum. SIM1'e takmıştım, eğer SIM2'ye IMEI atıldıysa bu yüzden de böyle bir problem oluyor olabilir mi ?

Top Bottom