Mobil operatör önerisi

CharlesPolat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
873
Şu anki hattım Türk Telekom ama bazı yerlerde çekmeme veya sıkıntılar yaşıyordum. Turkcell'de attığım resimde 2 kampanya hakkında fark nedir pek anlayamadım. Gnç için de mi para vereceğim? Veya ikisi de aynı mantık olmuyor mu sadece birinde dakika fazla.

Artı olarak bir de Vodafone de buldum. Böyle bir kampanya ama sizce hangisi daha mantıklı? İkisinden birine geçmeyi düşünüyorum.

Ekler

• 1761268830730.webp
    1761268830730.webp
    20.4 KB · Hit: 28
  • 1761268840429.webp
    1761268840429.webp
    13.8 KB · Hit: 29
Vodafone ve turktelekom cekmiyor.
Turkcell daha iyi hiz degerleri ve cekim sunuyor ama daha tuzlu.

Secim sende

turkcellin sagdaki daha iyi komple 60gbi nerde harcarsan harca diyor, vodafone sizin oralarda cekiyorsa o daha iyi tabi 😃😃

Turkcell'de GNÇ olan pakette internet 2 parça şeklinde. 30 GB'lık kısmı google, mobil oyunlar, hotspot vs. gibi yerlerde kullanırken diğer 30 GB'lık kısmı sosyal medya için; youtube, instagram, whatsapp, x vs. gibi şeylerde kullandırıyor (uygulama detayları belirtilir genelde.). Diğer paket ise direkt 60 GB interneti istediğin gibi kullanabiliyorsun. Vodafone önermiyorum aktif olarak telekom sektöründeyim Turkcell tarafında. Vdf ve tt baz istasyonu bakımlarında turkcell kadar katı değil. Turkcell bu diğer 2 operatöre göre daha yenilikçi ve istasyon sayısı (özellikle kırsalda) daha fazla. Fiyatlar da bu yüzden bir tık yüksek.

Geri