fnaf 4 oynuyorum ben, ama biraz ses kasmak lazım.Canım çok sıkılıyor şöyle saracak bir mobil oyun önerir misiniz online offline hiç farketmez.
Oynuyordum da sıktı yaRocket League Sideswipe
Onu oynarken çok sıkıntıya giriyorum ya ben.fnaf 4 oynuyorum ben, ama biraz ses kasmak lazım.
GTA sa, vc, 3,chinatown wars. Telefonun iyiyse PSP ve PS2 emulatorlerindeki oyunlar gow, Mortal Kombat, Ratchet & clank vb.Canım çok sıkılıyor şöyle saracak bir mobil oyun önerir misiniz online offline hiç farketmez.
İndirip deniycem bu tür oyunlaeı seviyorum.Eğer hayatta kalma tarzı seviyorsan ' Day R ' efsane bir oyun, 2D, çok geniş bir dünyada, hikayesi olan ve çok fazla çeşitli loot/craft yapabileceğin tarzı seviyorsan telefonun şarjını bitirmene sebep olabilecek bir oyun. İnceleyip şans vererek deneyebilirsin, oyun single/online ve dünya çapında oyuncular da aynı yerde oynuyor, çok sıkıntılı durumlarda chat'te yardım isteyerek yakındaki insanlardan malzeme desteği alabiliyorsun.
Gta ile uğraşamam satın almam gerekiyor ama diğerlerine bi bakayımGTA sa, vc, 3,chinatown wars. Telefonun iyiyse PSP ve PS2 emulatorlerindeki oyunlar gow, Mortal Kombat, Ratchet & clank vb.
Oynadım baya önceden sarmaz.Hill climb racing
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dream league soccer
Oynadım.kesinlikle LONEWOLF
Onlar çok sıkıcı geliyor.Puzzle oyunlarını seviyorsan the room serirsi var
Bunları da oynadımFifa mobile, wild rift, critical ops, kafa topu 2, agar io veya nebulous uo
Bunlar da benlik değil hocam ya nba de oynadım eğer oynadığım oysa.Nanogram
Hem zihin egzersizi hemde eğlence. Reklam muhabbeti biraz can sıkıyor ama 5 saniyelik reklamlar zaten. Her 2 bölümde bir çıkıyor. İnternet bağlantın kesersen reklamsız oyun keyfini çıkarabilirsiniz
Lichess
Satrançseversen şayet ücretsiz milyonların oynadığı bir oyun. İnternet bağlantısı gerekiyor elbette. 5-6 oyun sonra dengin rakipler karşılaşmaya başlıyorsun.
NBA Live
Basketbol oyunları arasında açık ara zaten. Yine oynamak için aktif internet bağlantısı gerektiriyor.