Neler Yeni

Mobil Programlama

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kürşat ALTIN
Arkadaşlar ben Yazılım dili öğrenmek istiyorum mobilde program geliştirmek için C# İle android'de program yazılır mı yoksa Java mı öğrenmeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kürşat ALTIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc'm var zaten Pcden uygulamayı yazıcam ama Android için yani Android uygulama yazmak istiyorum

Ozkulg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Görkem Özkul
KRAL JAVA ÖĞREN
C# ÖYLE DESTEĞİ YOK Xamarin VAR DA ODA KARMANÇORMAN BİŞEY...

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kürşat ALTIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onuda pcden yapmalısın
Sen beni yanlış anladın Ben uygulamayı Bilgisayardan yazıcam zaten Rx570 r3 1300x li bir bilgisayarım var yazılım dili öğrenip bu bilgisayardan uygulamayı yazmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

KRAL JAVA ÖĞREN
C# ÖYLE DESTEĞİ YOK Xamarin VAR DA ODA KARMANÇORMAN BİŞEY...
Java öğrenmek için sence udemy kursu almalımıyım parayla yoksa güzel anlatan ücretsiz kurslar varmıdır

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Sen beni yanlış anladın Ben uygulamayı Bilgisayardan yazıcam zaten Rx570 r3 1300x li bir bilgisayarım var yazılım dili öğrenip bu bilgisayardan uygulamayı yazmak istiyorum

Java öğrenmek için sence udemy kursu almalımıyım parayla yoksa güzel anlatan ücretsiz kurslar varmıdır
Haa kusura bakma udemyde ki ücretsiz kursları kovalayabilirsin veya youtubedede videoları var

Ozkulg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Görkem Özkul

bende ogreniyorum
Youtube udemy sonra kitap yabnci kaynak vs yeterki arastir....

Top Bottom