Adguard uygulaması var indirdim ama oda işe yaramıyor maalesefTelefonun DNS ayarlarina gir dns.adguard.com gir ya da adguardin apksini yükle
Mobil uygulamalarda eklenti eklenmiyor diye biliyorumfirefox + ublock.
Brave tarayıcısını kullan ben onu kullanıyorum çok iyiAdguard uygulaması var indirdim ama oda işe yaramıyor maalesef
Bir çok tarayıcı denedim ama ona da bakıyım. Bu sitede nasıl bir reklam yaptılarsa gitmiyor.Brave tarayıcısını kullan ben onu kullanıyorum çok iyi
firefoxta ekleniyor.Adguard uygulaması var indirdim ama oda işe yaramıyor maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mobil uygulamalarda eklenti eklenmiyor diye biliyorum
Ublock origin eklenti indir reklam çıkmıyor hiç bir yerde. Bilgisayarda daha kolay böyle işlerpc için reklamsız youtube önercek varmı peki
Brave uygulamasını denedim çıkmadı reklam ama onada bakarım güzel eklentiler olabiliyor işe yarar.firefoxta ekleniyor.
Telefonda Opera kullanıyorum ve kendi reklam engelleme ayarı var ama bazı yerlerde işe yaramıyor. Hatta dizi izlediğim bir sitede reklamları kapatabilen hiç bir uygulama bulamadım nasıl bir siteyse artık.
teşekkürler işe yaradıUblock origin eklenti indir reklam çıkmıyor hiç bir yerde. Bilgisayarda daha kolay böyle işler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Brave uygulamasını denedim çıkmadı reklam ama onada bakarım güzel eklentiler olabiliyor işe yarar.