🔥İndirim Mobil’den Garantili olanlara özel 1250₺ harcamaya 1250₺ bonus ve 750 TL HB kupon

raintherain

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Şartlara dikkatli bakın, kampanyaya katılım için Vodafone Happy'den ilerlemelisiniz.

1.250 TL bonus için kredi kartına başvurmalısınız. 1.250 TL ve üzeri Hepsiburada alışverişi için 1.250 TL bonus veriyor.

750 TL Hepsiburada kuponu alt limitsiz lakin 1.250 TL bonusu 15 ocak tarihinde yüklüyor.

Ben zamanında garantiye bu tür bir kredi kartı kampanyası için kaydoldum, kredi kartına başvururken ise saçma sapan bilgiler istedikleri için kredi kartı alamadım boş yere kaydolmuş oldum. Öyle akbank enpara gibi sadece iş vs sormuyorlar yok vergi kimlik no yok dükkan bişeyi no falan eğer sigortalı çalışmıyorsanız hiç bulaşmayın kart başvurusu yapamıyorsunuz

Ben zamanında garantiye bu tür bir kredi kartı kampanyası için kaydoldum, kredi kartına başvururken ise saçma sapan bilgiler istedikleri için kredi kartı alamadım boş yere kaydolmuş oldum. Öyle akbank enpara gibi sadece iş vs sormuyorlar yok vergi kimlik no yok dükkan bişeyi no falan eğer sigortalı çalışmıyorsanız hiç bulaşmayın kart başvurusu yapamıyorsunuz
Kredi kartına başvurmayalım o zaman hocam sadece kupon da yeter :ROFLMAO:

Geri