Touoa 80+ Silver Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 4,380 Dahası Reaksiyon skoru 2,173 İsim Turuncu Keskin 25 Şubat 2023 #1 Mod.io güvenilir mi? Steamda ki oyunlar için modlar var. Steam hesabıyla giriş yaptım, güvenilir bir sitemi ?
Mod.io güvenilir mi? Steamda ki oyunlar için modlar var. Steam hesabıyla giriş yaptım, güvenilir bir sitemi ?
{ExperElite} 80+ Bronze Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 660 25 Şubat 2023 #2 Touoa yazmış: Mod.io güvenilir mi? Steamda ki oyunlar için modlar var. Steam hesabıyla giriş yaptım, güvenilir bir sitemi ? Devamı için tıklayın... Hocam site hakkında bir bilgim yok ancak steam ile giriş yaptıktan sonra zaten güvenilir mi? diye sormak mantıksız eğer zararlı bir siteyse zaten bilgileriniz coktan gitti bile, bilmediğiniz sitelere kayıt olmadan önce araştırmanız daha yararlı olur
Touoa yazmış: Mod.io güvenilir mi? Steamda ki oyunlar için modlar var. Steam hesabıyla giriş yaptım, güvenilir bir sitemi ? Devamı için tıklayın... Hocam site hakkında bir bilgim yok ancak steam ile giriş yaptıktan sonra zaten güvenilir mi? diye sormak mantıksız eğer zararlı bir siteyse zaten bilgileriniz coktan gitti bile, bilmediğiniz sitelere kayıt olmadan önce araştırmanız daha yararlı olur