Merhaba arkadaşlar.
Ay sonunda bir pc almaya karar verdim. Eğer Abdullah bey bir f/p sistem çıkartmazsa o tarihe kadar ay sonu
aşağıdaki linkteki bilgisayarı alacağım ekranın linkide aşağıda mevcut.Fiyattan yana sıkıntı yok lakin şuan çok uçmak istemiyorum.
Şuan seçtiğim sistem
www.gaming.gen.tr
Monitör :
www.itopya.com
Aslında Şeytan diyor al şunu :
www.itopya.com
Sizin kararınızı çok merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için
Ay sonunda bir pc almaya karar verdim. Eğer Abdullah bey bir f/p sistem çıkartmazsa o tarihe kadar ay sonu
aşağıdaki linkteki bilgisayarı alacağım ekranın linkide aşağıda mevcut.Fiyattan yana sıkıntı yok lakin şuan çok uçmak istemiyorum.
Şuan seçtiğim sistem
ModArt PC-MA2 / AMD RYZEN 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC-MA2 sistemimiz ModArt PC önerisi ile Intel’in fiyat/performans canavarı Intel Core-i5 11400F işlemcisinden gücünü alırken ASUS TUF GTX 1660 Ti ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.
Monitör :
ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VX2718-PC-MHD ITOPYA'da.
Aslında Şeytan diyor al şunu :
UTHENERA-SUPER/INTEL Core i5 10600K/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
UTHENERA-SUPER/INTEL Core i5 10600K/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile UTHENERA-SUPER ITOPYA'da.
Sizin kararınızı çok merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için