MODART 5060 Tİ F/P İddialı sistem 😂

HuseyinBy01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
965

Sistem Linki 👇

Pek mantıklı değil ama alternatif olarak koyuyorum bunun yerine PERFEDGE 5A almak kesinlikle daha mantıklı 1 TB ssd 32 GB ram ve giriş seviye hava soğutucu yapınca hiçte F/P yanı kalmıyor

modart dünya yuvarlak dese düz dünyacı olurum zaten, ondan çok tartışmaya gerek yok alınır mı alınmaz mı diye
Konuyu açma nedenim birisi gidip almasın bilgilensin diye açıyorum yoksa konu yapmaya bile değmez

Sistem Linki 👇

Pek mantıklı değil ama alternatif olarak koyuyorum bunun yerine PERFEDGE 5A almak kesinlikle daha mantıklı 1 TB ssd 32 GB ram ve giriş seviye hava soğutucu yapınca hiçte F/P yanı kalmıyor
Parçaları yerin 7 kat altından mı bulup getirmişler özellikle kalitesiz parasının hakkını vermeyen parçalar toplanmış

Ben PCHocası ve DonanımArşivi hariç bakmıyorum bile sistemlere neymiş diye

Ben PCHocası ve DonanımArşivi hariç bakmıyorum bile sistemlere neymiş diye
PCHocasıda eski F/P liğini yitirdi hakkıyla bir sistem gelmiyor en son vatan 4070 li sistemde hakkını vermişlerdi

ModArt önceden çok izlerdim de şimdi ki sistemleri harbi pahalı

Sistem Linki 👇

Sistem Linki 👇

Gamegarajdaki kasayı tokatlar bu arada parça kalitesi daha iyi içindeki ssd yi yükseltmeyip ekstadan 2.5k lara kioxia exercia pro alınırsa vahim bir sistem değil ama tek tek toplamak her türlü daha mantıklı taksit fırsatı açısından

bilmediğimden soruyorum bunlar peşin fiyatları muhtemelen, vade farksız taksit yapıyor mu bu iki site?

bilmediğimden soruyorum bunlar peşin fiyatları muhtemelen, vade farksız taksit yapıyor mu bu iki site?
vade farksız yapmıyor maalesef onun yerine parça parça n11 trendyol hepsiburada gibi yerlerden alırsan taksit imkanın olur. İdefix 6 ay vade farksız veriyor hepsiburada ise yanlış bilmiyorsam 6K üstüne belli parçalarda vade farksız 9 ay veriyor eğer ekran kartı alacaksan 9 ay vade farksız alabilirsin ama taksite uygun kredi kartın olmalı

Sistem Linki 👇

Yine bir şeyler yapıyor mahallenin thelisi

vade farksız yapmıyor maalesef onun yerine parça parça n11 trendyol hepsiburada gibi yerlerden alırsan taksit imkanın olur. İdefix 6 ay vade farksız veriyor hepsiburada ise yanlış bilmiyorsam 6K üstüne belli parçalarda vade farksız 9 ay veriyor eğer ekran kartı alacaksan 9 ay vade farksız alabilirsin ama taksite uygun kredi kartın olmalı
sadece merakımdan sordum alacağımdan değil. Şu devirde taksitsiz iş yapılmaz.

Geri