Sadece kutusuz gönderiliyor orjinal kutusuz farklı bir kutu içinde tüm içeriği mevcut olur kullanım klavuzu vesayre ama dediğim gibi ana orjinal kutusu olmaz satarken vesayre kutu soran adam olursa yok dersen almayabilir öyle diyeyim. Biraz araştırdım kimine kutulu kimine kutusuz gelmiş kiminide evo sürümü gelmiş alınabilir.Ne farkı olur, anlamadığımdan soruyorum
Anladım çok teşekkür ederim 4060li sistemi alacağım, işlemciyi, 5 7500f yapmam mantıklı mı?Sadece kutusuz gönderiliyor orjinal kutusuz farklı bir kutu içinde tüm içeriği mevcut olur kullanım klavuzu vesayre ama dediğim gibi ana orjinal kutusu olmaz satarken vesayre kutu soran adam olursa yok dersen almayabilir öyle diyeyim. Biraz araştırdım kimine kutulu kimine kutusuz gelmiş kiminide evo sürümü gelmiş alınabilir.
o kadar farka deymez istersen gelince işlemciyi satarsın üstüne 1000 ekler 7500f alırsın 8400fde güzel işlemci 5600 ve 5600x arası bir şey.Anladım çok teşekkür ederim 4060li sistemi alacağım, işlemciyi, 5 7500f yapmam mantıklı mı?