Modart Hazır Sistemlerini Almayın (Boykot Duyurusu)

callsaulforlaw

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
217
Yanlış Kategori
Dostlar genellikle hazır sistem konuları burada döndüğü için dikkat çekmek adına sıcak fırsatlara konu açıyorum. Rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmayın. İlgili video;

Ve modart pc kanalının takipçisine yaptığı yorum;

28844.webp

Bu elaman ne zaman fiyat performans olmayan bir sistem çıkarsa, video başlığına dikkat çekici clickbait bir yazı giriyor ve neredeyse tüm videolarına yorum botu basıyor. Videosu paylaşılır paylaşmaz bakıyorum ve 100 izlenme varken dahi 700+ like almış oluyor. Yorumlar kısmında eleştiri yapanlara küfür ediyor ve hiç profesyonel olmayacak şekilde yaklaşımlarda bulunuyor. Aynı şeyi bana da defalarca yaptı. Sayfasından engelledi. Bu adamın bilgisayardan anlamayan kişiler için resmen dolandırıcı gibi sistem çıkarmasına artık birinin dur demesi gerekiyor. Bu elemanın sistemlerini paylaşmayın. Bu adama prim vermeyin.

ben bıyıklı abi 2yıldır takip ediyorum, bu süre içerisinde sadece benim gördüğüm 2,3 sistemi f/p avantajlıydı. kalan alaboraydı :)

Ne olursa olsun konunun sıcak fırsatlara açılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Son zamanlarda çıkardığı sistemleri alan var mı zaten?

hayatımda sevmediğim nadir adamlardan birisidir kendisi. ilgi çekme çabası içerisine giriyor sürekli. yok spam atılıyormuş engelleniyormuş. yorum yapın beğenin diye ağlayıp duruyor sürekli. övdüğü hiçbirşeyi de almam adam reklamdan ibaret

hayatımda sevmediğim nadir adamlardan birisidir kendisi. ilgi çekme çabası içerisine giriyor sürekli. yok spam atılıyormuş engelleniyormuş. yorum yapın beğenin diye ağlayıp duruyor sürekli. övdüğü hiçbirşeyi de almam adam reklamdan ibaret
ama levon abinin hakkını yeme adam o kadar 8400f almayın 7500f alın dedi , kullanıcı yararına söyledi tek şey olabilirdi belki.

ucuza güzel sistemi kaliteli parçalarla çıkartsa alırım umrumda değil bir siyasi partiye yalakalık yapmadığı sürece.

Çok haklı bir yere değinmişsiniz, daha çok yorum botundan yana kendi kitlesini yorumlardan çekiliş durumuna alıştırdığı için fazla yorum aldığı söylenebilir. Karşı tarafın üslubu nasıl olursa olsun hakaret edip aşağılamanın manası yok, eleştiriye açık olmak gerek biraz da. Umarım konu yernden dolayı warn yemezsiniz hocam.

Alıntıyı görüntüle

Denk geldiğim bir diğer yorumu.
Maalesef eski modart sistemleri falan yok; clickbait başlıklar,hook girişlerle dolmuş bu adamın videoları. Yeni F/P Sistem geliyor ayağına çok büyük bir hype yaratıyor ancak her seferinde fıs. Sıcak fırsatları 1 hafta kovalayan birisi bile bu adamın 1 ay hype yaratıp öne attığı sistemden daha f/p bir sistem almış olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Levon abi temiz kalplidir. Linçleyecek boykot edecek adam mı bulamadınız
hocam kişiliğine laf eden olmamış zaten sadece adam yapılan eleştirilere katlanamayıp saldırıyor. E böyle yapan birisine temiz kalpli demeye bin şahit ister. "KEŞKE" eleştirileri dikkate alsaydı da ona göre kendine yön çizseydi. Bilgisayardan anlamayan adamların cüzdanını boşaltmaya yönelip sistemler ve içerikler üretiyor şuanda. Ah nerede o eski ModArt...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,074
Üyeler
183,213
Son üye
ywd9
Geri