Modart Hazır Sistemlerini Almayın (Boykot Duyurusu)

Saçma gereksiz bir konu açılmış. Üstelik yanlış yerde!

Modart da anlıyorum herkes eve ekmek götürmenin telaşesinde.
bence konu fazla uzatmayalım. en nihayetinde kimse silah zoruyla sistem al demiyor. beğenirseniz alırsınız. TR de teknoloji içeriği kanallar ihtiyacımız var. modart fazla sevmesem de kanalına bi köşede içerik üretmesini isterim. burada sadece biz nihai son kullanıcılar alışveriş yaparken incehesap yapıp dikkatli olmakta fayda var.

Modart da anlıyorum herkes eve ekmek götürmenin telaşesinde.
bence konu fazla uzatmayalım. en nihayetinde kimse silah zoruyla sistem al demiyor. beğenirseniz alırsınız. TR de teknoloji içeriği kanallar ihtiyacımız var. modart fazla sevmesem de kanalına bi köşede içerik üretmesini isterim. burada sadece biz nihai son kullanıcılar alışveriş yaparken incehesap yapıp dikkatli olmakta fayda var.
Ortada bir yanlış var. Bunu göz ardı mı edelim? Kaçıranlar pişman olur diye pahalı bir sistem paylaşmasına göz mü yumalım hocam? Modart'ın söylediği şeylerin 10' u reklam 1 tanesi şaibeli. Adam resmen teknoloji dünyasına zarar veriyor.

Ortada bir yanlış var. Bunu göz ardı mı edelim? Kaçıranlar pişman olur diye pahalı bir sistem paylaşmasına göz mü yumalım hocam? Modart'ın söylediği şeylerin 10' u reklam 1 tanesi şaibeli. Adam resmen teknoloji dünyasına zarar veriyor.
şunu yapmayan bir tane kasa toplayan içerik üreticisi var mı?

Düzgün yazım dili yok, çoğu kişi böyle. Düzgün yazınca düzgün karşılık vermek gerekiyor (tam tersi olursa da tersi şekilde), alınganlık ve yanlış anlama had safhada. İki tarafın da pek saygısı yok, tek taraf kabahatli değil. Böyle yorum yapanlardan dolayı can sıkan detaylar bunlar.

Yorumlara bot basmak için zamanında Telegram'da kendine adam arıyordu. Sanırım PC Hocası'na bunlara karşı bir şeyler yapıyormuş, biraz hınç almaya çalışıyor gibi. Kimseye %100 güvenmeyin, herkes çakallık yapma derdinde. Hazır sistemlere de bulaşmayın. Siz hazır sistem aldıkça parçaların fiyatları düşmeyecek, ekran kartları hep yüksek fiyattan satılacak.

Konunun buraya açılması bence çok saçma. Levon abinin bu tarz yorumlara verdiği cevaplar hep aynıydı izleyen biliyordur zaten. Bende boykotluk bir şey göremedim açıkçası. Pahalı bir sistem paylaştı diye bir tek şuan mod art'a yüklenmekte saçma @sfky9842 dediği gibi alım işlemleri son kullanıcıya bağlı her pahalı sisteme bu kadar laf yapacaksan buranında sponsoru olan sitede dahil çoğu bu tarz site ve içerik üreticisini boykotlaman lazım. @MoonWalk dediklerine katılıyorum iletişim sorunları bunlar.

28853.webp

Bir diğer iletişim sorunu örneği :) @Craps
İnsanlar yılldadır bu kanallardan hazır sistem videosu bekliyor. Adam bildiğin 10 yaşındaki çocuklar gibi yorum yapmış. Gram mantıklı bir açıklaması yok.

Yorumlara bot basmak için zamanında Telegram'da kendine adam arıyordu. Sanırım PC Hocası'na bunlara karşı bir şeyler yapıyormuş, biraz hınç almaya çalışıyor gibi. Kimseye %100 güvenmeyin, herkes çakallık yapma derdinde. Hazır sistemlere de bulaşmayın. Siz hazır sistem aldıkça parçaların fiyatları düşmeyecek, ekran kartları hep yüksek fiyattan satılacak.
Hepsi ekmeğinin peşinde sonuçta ama Abdullah hocamın ikinci el piyasasına yönelik videoları çok takdir edilesiydi ben diğerlerinde görmedim böyle bir durum.Hiçbir çıkar beklemeden yapması ve geçen itopyayla çıkardıkları f/p sistem de harikaydı.Tek tek toplasan daha uyguna olur muydu tabi ki olur ama bu insanların 7/24 araştırma yapıp yok şu banka kampanyası yok şu taksit fırsatı yok şu kuponu kullanın vs diye uğraşıp üzerine kafa yoracak zamanları yoktur.O yüzden en uygun sistemi almak isteyen biri parçaları belirledikten sonra ikinci el ya da sıfır , kampanyası taksiti cartı curtu ile kendi uğraşması lazım bu tür hazır sistemleri tatmin etmiyorsa.

Geri