ölücüadam42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
ısı izolasyonu? illallah ettirmişler adamı

Ortada bir yanlış var. Bunu göz ardı mı edelim? Kaçıranlar pişman olur diye pahalı bir sistem paylaşmasına göz mü yumalım hocam? Modart'ın söylediği şeylerin 10' u reklam 1 tanesi şaibeli. Adam resmen teknoloji dünyasına zarar veriyor.Modart da anlıyorum herkes eve ekmek götürmenin telaşesinde.
bence konu fazla uzatmayalım. en nihayetinde kimse silah zoruyla sistem al demiyor. beğenirseniz alırsınız. TR de teknoloji içeriği kanallar ihtiyacımız var. modart fazla sevmesem de kanalına bi köşede içerik üretmesini isterim. burada sadece biz nihai son kullanıcılar alışveriş yaparken incehesap yapıp dikkatli olmakta fayda var.
şunu yapmayan bir tane kasa toplayan içerik üreticisi var mı?Ortada bir yanlış var. Bunu göz ardı mı edelim? Kaçıranlar pişman olur diye pahalı bir sistem paylaşmasına göz mü yumalım hocam? Modart'ın söylediği şeylerin 10' u reklam 1 tanesi şaibeli. Adam resmen teknoloji dünyasına zarar veriyor.
Abdullah abim var, Pchocası var.şunu yapmayan bir tane kasa toplayan içerik üreticisi var mı?
evet arkadaşlar full msi sistem topladık kdv %2 artacak alan alsınAbdullah abim var, Pchocası var.
Hepsi ekmeğinin peşinde sonuçta ama Abdullah hocamın ikinci el piyasasına yönelik videoları çok takdir edilesiydi ben diğerlerinde görmedim böyle bir durum.Hiçbir çıkar beklemeden yapması ve geçen itopyayla çıkardıkları f/p sistem de harikaydı.Tek tek toplasan daha uyguna olur muydu tabi ki olur ama bu insanların 7/24 araştırma yapıp yok şu banka kampanyası yok şu taksit fırsatı yok şu kuponu kullanın vs diye uğraşıp üzerine kafa yoracak zamanları yoktur.O yüzden en uygun sistemi almak isteyen biri parçaları belirledikten sonra ikinci el ya da sıfır , kampanyası taksiti cartı curtu ile kendi uğraşması lazım bu tür hazır sistemleri tatmin etmiyorsa.Yorumlara bot basmak için zamanında Telegram'da kendine adam arıyordu. Sanırım PC Hocası'na bunlara karşı bir şeyler yapıyormuş, biraz hınç almaya çalışıyor gibi. Kimseye %100 güvenmeyin, herkes çakallık yapma derdinde. Hazır sistemlere de bulaşmayın. Siz hazır sistem aldıkça parçaların fiyatları düşmeyecek, ekran kartları hep yüksek fiyattan satılacak.