Modart Hazır Sistemlerini Almayın (Boykot Duyurusu)

Alıntıyı görüntüle

Bir diğer iletişim sorunu örneği :) @Craps
tamam işte olabilir adam maalesef sağlıklı bir iletişim kuramıyor yada kurmak istemiyor. Bu üsluptan şikayetçiysen üç noktaya tıklar "kanalı önerme" seçeneğini seçer geçersin. Bu da yetmiyorsa engelleyebilirsin neden bu kadar dert ettin anlamış değilim.

@elemin bende cidden ikinci el videosu gördüğümde şaşırmıştım ve güzel videolardı çektikleri ama bizim içimizde ki fırsatçılar yüzünden adam videoyu çekti diye pişman ettiler. Videoda ne önerdiyse anında ikinci el piyasası yükseldi.

Dostlar genellikle hazır sistem konuları burada döndüğü için dikkat çekmek adına sıcak fırsatlara konu açıyorum. Rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmayın. İlgili video;

Ve modart pc kanalının takipçisine yaptığı yorum;

Alıntıyı görüntüle

Bu elaman ne zaman fiyat performans olmayan bir sistem çıkarsa, video başlığına dikkat çekici clickbait bir yazı giriyor ve neredeyse tüm videolarına yorum botu basıyor. Videosu paylaşılır paylaşmaz bakıyorum ve 100 izlenme varken dahi 700+ like almış oluyor. Yorumlar kısmında eleştiri yapanlara küfür ediyor ve hiç profesyonel olmayacak şekilde yaklaşımlarda bulunuyor. Aynı şeyi bana da defalarca yaptı. Sayfasından engelledi. Bu adamın bilgisayardan anlamayan kişiler için resmen dolandırıcı gibi sistem çıkarmasına artık birinin dur demesi gerekiyor. Bu elemanın sistemlerini paylaşmayın. Bu adama prim vermeyin.
Hakaret ve küfür asla tasvip edilmez ancak şu adamın yazdığı saçma sapan yoruma da ancak bu cevap verilir kusura bakmayın. Yok bakımı daha kolaymış yok sıvı şöyleymiş böyleymiş komik gerçekten. Zamanında Modart'ın yaptığı fantastik costum sıvı soğutmalı sistemleri şu ülkede daha yapan olmadı, varsa da ben görmedim. Yani bomboş bir adammış gibi yorum yapanlar o videolara bi baksın derim. Son zamanlarda yapmadığı için pek girip kanalına bakmıyorum. Küfür ettiği yorumlar da olmuş ancak yakışık değil maalesef ona ne söylesek haklıyız.

İnanın burda konuştuklarınızdan haberi bile yoktur adam sizi beni onu bunu takmaz kazandığı paraya bakar hadi biz burda gördük almadık bilmeyen etmeyen insanlar gider videolarda gördüğü fpslere göre sistemi alır bunu ne siz düşünürsunuz ne de modart boş yani boşverin knk

2022 modart blue-red sonrası istediği sistemleri çıkartamadığını düşünüyorum bir de 6650xt li sistemleri fena değildi. Aslında çoğu yayıncı istedikleri kadar fp çıkaramıyor artık vatan ağır bastı en azından 2023-2024 yıllarında 2025 te henüz pek fazla alınır sistem göremedik aman kaçmaz denilen bence yoktu (4060 vatan 14k sistem kiminin iptal edildi o hariç)
Eleştirenler sonuna kadar haklı cevapları da komik değil içerik üreticisi biri daha profesyonel olmalı yorumların çoğu da doğru 1-2k ucuz olunca kaçırma pişman olurluk bir sistem olmuyor ama boykotluk bir olay yok gibi

çok yanlıs bir düşünce. hazır sistemlerin kurduğu her sistem fp olacak diye bişey yok. sürekli sistem gelsin biz zaten alınması gerekenleri söylüyoruz forumda

Siteler artık eskisi gibi değil. Bu sektörü domine eden vatan bilgisayar vardı. İnsanların çoğu itopya pckolik vs siteleri duymamışken bu tip youtube kanalları ile düşük karlılıkta ismini duyurmak için işbirliği yaptılar. Artık bu siteleri genç kesim ve orta yaş farkına vardı. Eskiden oğluna ultra fp sistem bakan babaları çocukların ikna etmesi gerekiyordu güvenilir diye. Şimdi ise siteler belli bir müşteri kitlesine ulaştı. Artık modart dahil çoğu youtuber eski sistemlerdeki fp oranını yakalayamıyor. Son yıllarda çıkan sistemler max 2/3k ucuz piyasadan tek tek toplayınca en fazla bu orana yaklaşıyor. Şahsen 2/3k için dayatma sisteme geçmem. Sıvı soğutma varsa hava soğutma alırım. Ordan biraz kazanç sağlar kalanı ile rampage psu dan kurtulurdum. Abdullah da bunun farkında artık doğru düzgün sistem yapmıyor. Siteler artık doydu. 100 sistem yapıp reklama vereceğine 20/30 tane zaten satıyorum diyip oluşan site çökmesi o kadar müşterinin vır vırını yoğunluğunu çekmiyor. Yok ne zaman kargoya verilir. Yok montajı kablolaması düzgün olmamış yok ben iade etmek istiyorum uzar gider. Konuya gelirsek yaptığı her sisteme eskisi kadar fp olmamasının etkisiyle gelen sürüyle eleştirilerden bıkmıştır. Bilerek rakiplerinin fanlarının yorum yaptırdığını düşünüyor. Sistemlerini beğenin beğenmeyin zaten böyle büyük 3/5 youtuber kaldı onlarda çekilince piyasada arar dururuz fp sistemi.

Eleştiri kaldıramayacaksa bu işe ve sektöre girmeyecek kardeşim ! Bu ne ya, bu ne hadsizlik ya ?! Yorumda birine ''amq'' yazacak, ali kıracak ve baş kesecek. Bu havalar ne ulan, bu sistemleri insanlar almasa o bıyığı sakalı keser bir şirkette ön muhasebede akşama kadar netsise fiş girer. Yeter artık bunların tepemize çıktığı !

Millet yeni pc alır, ya da pc si vardır ama yinede takip ediyorlar. Bizim millet meraklı arkadaş. Atıyorum Ahmet 100K sistem toplar yinede gider modart 30k f/p sitem videosu yükler like atar sonuna kadar da izler altınada yorum yazmayı ihmat etmez bizim millet :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,830
Üyeler
183,340
Son üye
mamikskn81
Geri