Neler Yeni

Çözüldü✓ ModArt-M11 mi BBL-HERO WIN mi Neden?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerem Polat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji yardım, bilgisayar teknik sorunlar vb.
Instagram
polattkrm
Steam
⛧ ~ Orincc
Discord
Kero#2926
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar seçimden önce çıkan sistemleri değerlendirmek istiyorum almak istediğim sistem daha çok video editleme ve tasarım odaklı yanında oyun da oynayabileceğim bir sistem olsun istiyorum bu yüzden RTX3060'lı sistemlere yöneliyorum zaten son dönemde sürekli bu ekran kartının dahil olduğu sistemler çıkıyor, benim asıl sorum sizce şimdi bu sistemleri 13K-15K bandında seyrederken mi almalıyım yoksa seçimden sonra mı almalıyım nedenini açıklar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerem Polat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
polattkrm
Steam
⛧ ~ Orincc
Discord
Kero#2926
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar seçimden önce çıkan sistemleri değerlendirmek istiyorum almak istediğim sistem daha çok video editleme ve tasarım odaklı yanında oyun da oynayabileceğim bir sistem olsun istiyorum bu yüzden RTX3060'lı sistemlere yöneliyorum zaten son dönemde sürekli bu ekran kartının dahil olduğu sistemler çıkıyor, benim asıl sorum sizce şimdi bu sistemleri 13K-15K bandında seyrederken mi almalıyım yoksa seçimden sonra mı almalıyım nedenini açıklar mısınız?
Bu arada ModArt-M11 Hazır Sistem ve BBL-HERO WIN arasında kaldım, o konu hakkında da fikirlerinizi merak ediyorum :)

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Şuan almak mantıklı hocam devletin yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 30 zaten bu ne demek yıl başında 10 bin olan pc yıl sonunda 13 bin olacak demek. Hal böyleyken en iyi ihtmalle bile enflasyon bir süre daha devam edecek o yüzden erken davranıp almak iyi gibi bugün çıkan modart sisteme bakın isterseniz

milenix

80+ Gold
Burası Türkiye. Bence bir şey alınacak ise asla beklenmemeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerem Polat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
polattkrm
Steam
⛧ ~ Orincc
Discord
Kero#2926
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan almak mantıklı hocam devletin yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 30 zaten bu ne demek yıl başında 10 bin olan pc yıl sonunda 13 bin olacak demek. Hal böyleyken en iyi ihtmalle bile enflasyon bir süre daha devam edecek o yüzden erken davranıp almak iyi gibi bugün çıkan modart sisteme bakın isterseniz
Yorumları okuduğumda BBL-HERO WIN 'de Wİndows 11 Home Plus dahil olmasına rağmen 500tl daha ucuz o yüzden onu almak daha mantıklı diyorlar fakat işletim sistemi dışında iki kasa arasında fark var mı bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim :)

1905

80+ Silver
türkiyede alışveriş yapmak yatırım yapmaktan daha kârlıdır.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berk
İhtyaç varsa al ve unut.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hemen al zamlar geliyor kap bir tane 😄 yatırımlık bile alınır

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Türkiye ekonomisi özeti: Paran varsa al, bekleme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye ekonomisi özeti: Paran varsa al, bekleme
Biz araba aldık 745 bin TL'ye, aradan 3 hafta geçti aynı km aynı özelliklerdeki aynı araba şuan 930 bin tl en ucuzu

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
C Ş
Seçim öncesi alın alacağınızı. Yıl sonuna doğru patlayacaktır her şeyin fiyatı. Şimdi seçim vaadi niyetine dağıtıyorlar sonra hesabını yine biz çekeceğiz.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
DOLAR 20 LİRA HABERİN OLSUN. ELEKTRONİK FİYATLARINA YANSIMADAN ALMAK LAZIM.
ÜLKEDE FİYATI DÜŞEN TEK ŞEY S.OĞAN FİYATI GERİSİ UÇUŞTA

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Yorumları okuduğumda BBL-HERO WIN 'de Wİndows 11 Home Plus dahil olmasına rağmen 500tl daha ucuz o yüzden onu almak daha mantıklı diyorlar fakat işletim sistemi dışında iki kasa arasında fark var mı bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim :)
modart ın sistemi düz 3060 değil hocam ti olan modeli baya farkı var aradaki fark da 500 değil 1500 :) Modart iyi midir? çok bilmiyorum da bugün gördüm diye dedim

Top Bottom