Neler Yeni

Modart PC alınır mı ?

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Alinir

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
Valla stok galiba an itibariyle bitti. Ama mağaza için ayrıca stoklar vardı. İnternet satışı için olan 500 adet bitmiş. Mağaza satışı için olan stokları internet satışına açtırabilirsem kanaldan duyururum söz 😊😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam daha dün paylaşıldı sistem yeni sipariş verdik dün henüz kimsenin eline geçmemiştir pc tanitim videosunu izlemediysen linki bıraktım
Mağazalara özel ek 150 stok daha vardı mağazalardan da gidip satın alan olmuş. Bana da dün aldım kullanıyorum diye yazan olmuş youtube da dedim hangi ara kargo geldi dalga mı geçiyorsunuz diye 😁😁
Meğerse mağazadan almışlar.

Mr.Hsyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hüseyin
Valla stok galiba an itibariyle bitti. Ama mağaza için ayrıca stoklar vardı. İnternet satışı için olan 500 adet bitmiş. Mağaza satışı için olan stokları internet satışına açtırabilirsem kanaldan duyururum söz 😊😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağazalara özel ek 150 stok daha vardı mağazalardan da gidip satın alan olmuş. Bana da dün aldım kullanıyorum diye yazan olmuş youtube da dedim hangi ara kargo geldi dalga mı geçiyorsunuz diye 😁😁
Meğerse mağazadan almışlar.
Vay arkadaş biz gene kargo bekliyoz kim bilir bizimkiler ne zaman gelir 😂 ayrıca aynen site stoğu bitmiş kardo

Top Bottom