Hadi dizelimuzak dur a ttığın PC den
1650 s li dizeriz o paraya
Hocam bu 2 oldu öneriyorsun bari etiket at?
Aynen bu zihniyetle devam et kardeşim.@Asag sen çok cahil bir şey bilmez birisin git işine yav.
@cagriunveren hocam o cahili bi daha etiketlemeyin, o farklı bir dünyada yaşıyor ve bir şey bilmiyor.
Bunun Daha İyisini 3558 Liraya Aldım 1 Hafta Önce Hemde İncehesaptanDostlar merhaba,
3-4 gündür hazır sistem almak için didik didik incelemeler yapıyorum, bu foruma konular açıyorum, görüşlerinizi alıyorum.
Bir sistem hakkında daha görüşlerinize ihtiyacım var.
Eclipse Zero Silver [ModArt PC] I R3 3100 RX570 4GB 8GB DDR4 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
Nasıldır? İleride upgrade yapılabilecek bir anakarta sahip mi? Bana sorun yaşatır mı?
Sen önerdiğim sistemin neyini beğenmedin? 3100 var 1650s var b450 anakart var 550w psu var. Ssd'siz fiyatı 4k.Aynen bu zihniyetle devam et kardeşim.
Bi' önceki sayfaya gidersen görürsün kardeşim, R3 3100/1650 Super/B450 anakart ve 650W PSU ya ben kör ve malım, ya sizde bir sorun var.Sen önerdiğim sistemin neyini beğenmedin? 3100 var 1650s var b450 anakart var 550w PSU var. Ssd'siz fiyatı 4k.
4K'ya daha iyi sistem göster bana hesabımı siliyim
Kör değil isem attığım sistemin 550W olanını atmışsın ve aynı SSD'yi öneriyorsun. Yazık.Sen önerdiğim sistemin neyini beğenmedin? 3100 var 1650s var b450 anakart var 550w PSU var. Ssd'siz fiyatı 4k.
4K'ya daha iyi sistem göster bana hesabımı siliyim
Evet, körsün.Bi' önceki sayfaya gidersen görürsün kardeşim, R3 3100/1650 Super/B450 anakart ve 650W PSU ya ben kör ve malım, ya sizde bir sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kör değil isem attığım sistemin 550W olanını atmışsın ve aynı SSD'yi öneriyorsun. Yazık.
Komiksin.Evet, körsün.
Benim attığım aquarius 5 an üzerinden senin attığın ise pollux 3 an üzerinden yapılmış.
Senin attığının kasası çok dandik, alınmaz.
550w yeter de artar zaten.
Benim seviyeme ulaşman dileğiyle.Komiksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Engelliyorum, başarılar diliyorum.
bakayımBunun Daha İyisini 3558 Liraya Aldım 1 Hafta Önce Hemde İncehesaptan
link atar mısın?Bunun Daha İyisini 3558 Liraya Aldım 1 Hafta Önce Hemde İncehesaptan