Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Fiyat Değişmişbakayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
link atar mısın?
Fiyat Değişmişbakayım
link atar mısın?
Genellikle abdullah abinin sistemleri adam akıllı oluyorUlan arkadaş sistem almak ne zor işmiş. Yakında vazgeçeceğim o olacak![]()
Çok çok ne kadar değişebilir ki kanka? 4000 olsunFiyat Değişmiş
Ben de aynı görüşteyim, fakat Abdullah abinin sistemine bile leke atanlar var bu forumda düşün kankaGenellikle abdullah abinin sistemleri adam akıllı oluyor![]()
Dencek söz yok onlara abdullah abi verdi cevabı zatenÇok çok ne kadar değişebilir ki kanka? 4000 olsun
Ben de aynı görüşteyim, fakat Abdullah abinin sistemine bile leke atanlar var bu forumda düşün kanka![]()
https://www.incehesap.com/cronos-ph...000-240gb-ssd-gaming-bilgisayar-fiyati-44035/ Anakart b540 ekran kartı rx 570 ssd a400 yap Ama Önce Fan Yok Haberin Olsun psu fsp yapılmalıÇok çok ne kadar değişebilir ki kanka? 4000 olsun
Ben de aynı görüşteyim, fakat Abdullah abinin sistemine bile leke atanlar var bu forumda düşün kanka![]()
Para oldugca zor degilUlan arkadaş sistem almak ne zor işmiş. Yakında vazgeçeceğim o olacak![]()
Üzücü olan şey milletin 500 600 dolara topladığı şeyi biz milyarlarca paraya topluyoruzPara oldugca zor degil![]()
RX 550 ne kanka yahttps://www.incehesap.com/cronos-ph...000-240gb-ssd-gaming-bilgisayar-fiyati-44035/ Anakart b540 ekran kartı rx 570 ssd a400 yap Ama Önce Fan Yok Haberin Olsun PSU fsp yapılmalı
hayat bu DADASÜzücü olan şey milletin 500 600 dolara topladığı şeyi biz milyarlarca paraya topluyoruz
RX 550 ne kanka ya
Aklında Sorunmu Var Rx570 Yap Yazıyo OrdaÜzücü olan şey milletin 500 600 dolara topladığı şeyi biz milyarlarca paraya topluyoruz
RX 550 ne kanka ya
Birincisi, konuşma üslubunu beğenmedim. Lütfen biraz daha saygılı konuşalım. İkincisi de mevcut dolar kurundan bahsediyordumAklında Sorunmu Var Rx570 Yap Yazıyo Orda
İstersen Beğen İstersen Beğenme Ben Yardımcı Oluyor Sen rx 550 ne yaa diyosun görmüyosan onu da ben gösterememBirincisi, konuşma üslubunu beğenmedim. Lütfen biraz daha saygılı konuşalım. İkincisi de mevcut dolar kurundan bahsediyordum
Bu fiyatlara 1650 Super almak varken rx 570 de 550 de boş.İstersen Beğen İstersen Beğenme Ben Yardımcı Oluyor Sen rx 550 ne yaa diyosun görmüyosan onu da ben gösteremem
Hocam ben 550 demedim onu özelleştirdedim ama şuan 3900 e 1650s li sistem bulmak çok zorBu fiyatlara 1650 Super almak varken rx 570 de 550 de boş.
Boşuna tartışmayın.