Neler Yeni

💥 ModArt PC R5 7600 + 9070XT Sistem 54.989 TL 💥

Method

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
520
Fiyat avantajı ne kadar?
tek tek toplayınca bilmiyorum ama sistem kaliteli 850W Gold psu var. ve s"nerji geçen gün çıkartmıştı 7600X ve kule tipi soğutucu ile 57999 TL'ye fakat güç kaynağı 750w'di. bunun fiyat baya iyi çıktı.

ekstra sogutucu gerekiyor ram 2 tane koymuşlar güzel

Fiyat harbiden güzel ama gigabyte ekran kartı sevmiyorum

tek tek toplayınca bilmiyorum ama sistem kaliteli 850W Gold psu var. ve s"nerji geçen gün çıkartmıştı 7600X ve kule tipi soğutucu ile 57999 TL'ye fakat güç kaynağı 750w'di. bunun fiyat baya iyi çıktı.
Parçaları toplayıp hesaplayınca 61.5k yapıyor, muadili parçalar olunca da çok fark etmiyor. Parçaları iyi seçmişler bu sefer. Toplu sistem isteyenler için değerlendirilebilir.

Parçaları toplayıp hesaplayınca 61.5k yapıyor, muadili olsa bile çok fark etmiyor. Parçaları iyi seçmişler bu sefer. Toplu sistem isteyenler için değerlendirilebilir.
vay be iyi fark varmış seçeneklerdeki soğutucuyu ekleyip alınır güzel sistem

Çiçek gibi sistem

vay be iyi fark varmış seçeneklerdeki soğutucuyu ekleyip alınır güzel sistem
Kaba taslak toplayınca denkmiş gibi geliyordu aslında ancak anakartla kasa fiyatı yükseltiyor, diğerleri daha kabul edilebilir fiyatta. CPU'nun muadili olsa da R5 7600 söz konusu olunca 1k fazladan fiyata ekleniyor. 6000/30 RAM seçeneği de az. Çıkacak olan sistemlere örnek olabilir bu sefer.

Geri