🚨Modart PC Ve İtopya İle Kampanyalı Ürünler Geliyor Bu Sefer İddialı 🚨

Valla hepsinde var hepsinde Amazon’un kendi satıcısı olursa olmaz onun harici onda da var girin reddit e blog lara forumlara bakın
Amazon içi başka satıcı olursa zaten N11-Hepsiburada'dan farkı kalmıyor hocam. Amazonun kendisinden alıyorum özellikle

itopik geçirmasyon.

Modart pc Levon İtopya işbirliği ile birçok üründe yeni okul yılına özel indirimli ürünler ile geliyor Sistemler , monitörler , ekipmanlar da uygun fiyatlı ürünler olacağı yönünde bilgiler var video 16:00 gelecekmiş bir bakın derim işinize yarayan şeyler çıkabilir benden demesi
ellerinde kalan powerboost kasa ve psuları itekleyecekler

silindi.

Son düzenleme:
Modart pc Levon İtopya işbirliği ile birçok üründe yeni okul yılına özel indirimli ürünler ile geliyor Sistemler , monitörler , ekipmanlar da uygun fiyatlı ürünler olacağı yönünde bilgiler var video 16:00 gelecekmiş bir bakın derim işinize yarayan şeyler çıkabilir benden demesi
Eyw konu için teşekkürler

hem itopyanın hem modart pc nin çok uzun zamandır gerçekten iyi indirim varmış dediğim herhangi bir işine rastlamadım. iki taraf da sözde indirimci. işbirliğinden de bir şey çıkmaz

hem itopyanın hem modart pc nin çok uzun zamandır gerçekten iyi indirim varmış dediğim herhangi bir işine rastlamadım. iki taraf da sözde indirimci. işbirliğinden de bir şey çıkmaz
adam geçenlerde tr'nin en F/p sistemi diye toplasan 0 toplamadan 1000 tl max indirimli sistemi övmüştü. o video keşfetime çıktığı için bile utanıyorum

Valla dostlar gördüm paylaştım artık bakın edin yoksa benim sistem filan ile işim olmaz artık bizden geçti işimiz de gücümüzdeyiz 🤣

Birkaç ay önce itopya Fatih Altaylı da dahil olmak üzere inanılmaz büyük bir indirim şöleni duyurmuştu. ZARARINA SATIŞ diye lanse ettiler. Fatih Altaylı "bu zararına satışı kaçırmayın" vs. demişti. İndirimler o kadar kötüydü ki.... indirimden bindirim bile diyemiyordum hepsi bindirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri