Neler Yeni

Modart PC'si Gelen Var mı?

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
hangi ildesiniz hocam
Hocam benim sistem dün geldi hatta arkadışımınki de geldi sizde Bi sorun olabilir daha önce vatandan sistem aldıysanız kabul etmiyorlar 2. Sistemi almayı

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
bende izmirdeiym ama hala kargoda değil daha önce almadım bir şey
Anladım WhatsApp hattına yazın yarın mutlaka ama şöyle söyleyim vatan genelde geç yolluyor zaten. Bizim şansımıza erken aldık biz

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Benim ki sipariş faturalanıyor da kargoya verilmedi muhtemelen Antalya da yaşadığım için de gelmez daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan olayı da stok soğutucu Intel'in leş ötesi olduğu için işlemciyi soğutamıyor boşta bile yüksektir ısı kule tipi ile değiştir soğutucuyu
aynen bende amd stok fanı var boşta 28 dereceyi gördüm oyundayken 35-40

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Hocam benim sistem dün geldi hatta arkadışımınki de geldi sizde Bi sorun olabilir daha önce vatandan sistem aldıysanız kabul etmiyorlar 2. Sistemi almayı
Sistemin fotoğrafı ve Vatan sipariş kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız? Ben vatandan ilk kez PCH F6 aldım ama sizin dediğiniz Vatan'dan daha önce sistem aldıysanız kabul etmiyorlar diye bir şey yok kim uydurmuş onu. Sanki bedavaya alıyoruz, satışa konan ürünü parayla alıyoruz istersem 8 kere sipariş vermiş olayım ne alaka.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Sistemin fotoğrafı ve Vatan sipariş kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız? Ben vatandan ilk kez PCH F6 aldım ama sizin dediğiniz Vatan'dan daha önce sistem aldıysanız kabul etmiyorlar diye bir şey yok kim uydurmuş onu. Sanki bedavaya alıyoruz, satışa konan ürünü parayla alıyoruz istersem 8 kere sipariş vermiş olayım ne alaka.
forumdaki arkadaşlar niye sürekli kanıt istiyor ben anlamadım:D

Bu arada evet doğru , vatanı arayıp sorabilirsiniz. üst üste sistem alırsanız sizi kurumsal şirket olarak kabul edip bireysel hesap olduğunuzdan dolayı siparişlerinizi iptal etme hakkına sahip. onayladığınız satış sözleşmesinde de yazıyor. benim başıma geldi. gerçekten sözleşme de yazıyormuş. şuan bulup atamayacağım ama siz istiyorsanız bakın. bunun sebebi sistemi ihtiyaç sahipleri alsın diye vatan böyle bir uygulama yapmış. o yüzden siparişler 1 gün sonra manuel onaylanıyor. yoksa otomatik sistem onaylardı değil mi ? :)

Vatan'dan hangi sistemi aldınız? PCH F6 mı?
evet hocam

Ekler

• 1661883951441.png
    1661883951441.png
    103.3 KB · Hit: 77
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Asilhan Burak
Arkadaşlar benim intel olan sistem geldi de işlemcinin fanı biraz sesli çalışıyor gibi geldi.
Birde bir uygulama açınca fan daha da hızlanıyor. Neden olabilir?
Teşekkürler şimdiden.
Bana geldi ryzen olan ve çok iyi çalışıyor azıcık ses var o da normal

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
forumdaki arkadaşlar niye sürekli kanıt istiyor ben anlamadım:D

Bu arada evet doğru , vatanı arayıp sorabilirsiniz. üst üste sistem alırsanız sizi kurumsal şirket olarak kabul edip bireysel hesap olduğunuzdan dolayı siparişlerinizi iptal etme hakkına sahip. onayladığınız satış sözleşmesinde de yazıyor. benim başıma geldi. gerçekten sözleşme de yazıyormuş. şuan bulup atamayacağım ama siz istiyorsanız bakın. bunun sebebi sistemi ihtiyaç sahipleri alsın diye vatan böyle bir uygulama yapmış. o yüzden siparişler 1 gün sonra manuel onaylanıyor. yoksa otomatik sistem onaylardı değil mi ? :)

evet hocam
Öncelikle attığınız görsel için teşekkür ediyorum, diğer konuya gelecek olursak elbette okumadan geçtiğimiz sözleşmeler içerisinde -Vatan bilgisayar özelinde söylemiyorum- satıcı firma her türlü hakkı saklı tutuyor ve tüm onayı üye olurken veriyoruz zaten iptal etseler bile belki bir hak iddia edemeyecek durumdayız. Ben Vatan'ın çok sık sipariş veren normal bir kullanıcıyı kurumsal firma sayarak siparişinin iptalini gerçekleştireceğini sanmıyorum. Fırsat ürünlerinden fazlaca stok alırsanız ayrı; dediğiniz durum gerçekleşebilir. Fakat ucuz bulduğunuz ürünü alma şansınız varsa ve bütçenizde buna elveriyorsa al-sat yapıyor olsanız dahi bu sebeple sipariş iptalinin çok sık yaşanacak bir durum olduğunu zannetmiyorum. Sizin satın alım geçmişinizi bilmediğim için pek bir yorum yapamıyorum açıkçası :)

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Öncelikle attığınız görsel için teşekkür ediyorum, diğer konuya gelecek olursak elbette okumadan geçtiğimiz sözleşmeler içerisinde -Vatan bilgisayar özelinde söylemiyorum- satıcı firma her türlü hakkı saklı tutuyor ve tüm onayı üye olurken veriyoruz zaten iptal etseler bile belki bir hak iddia edemeyecek durumdayız. Ben Vatan'ın çok sık sipariş veren normal bir kullanıcıyı kurumsal firma sayarak siparişinin iptalini gerçekleştireceğini sanmıyorum. Fırsat ürünlerinden fazlaca stok alırsanız ayrı; dediğiniz durum gerçekleşebilir. Fakat ucuz bulduğunuz ürünü alma şansınız varsa ve bütçenizde buna elveriyorsa al-sat yapıyor olsanız dahi bu sebeple sipariş iptalinin çok sık yaşanacak bir durum olduğunu zannetmiyorum. Sizin satın alım geçmişinizi bilmediğim için pek bir yorum yapamıyorum açıkçası :)
Pardon benimde demek istediğim , evet vatan sürekli kampanyalı hazır sistem çıkarmadığı için mesela en son çıkardığı kampanyalı sistemi almışsanız ve üstüne de bunu alıyorsanız. iptal ediyorlar.

Top Bottom