SadeceSeyf
80+ Gold
Ben de arayayım abi ya 30 dakikalık yere göndermiyorlar xdBen Ankara'dayım dağıtıma çıkmasını bekliyorum şubeye ulaşmış.
Ben de arayayım abi ya 30 dakikalık yere göndermiyorlar xdBen Ankara'dayım dağıtıma çıkmasını bekliyorum şubeye ulaşmış.
Sen nerede oturuyorsun kankam ?Ben de arayayım abi ya 30 dakikalık yere göndermiyorlar xd
Tekirdağ da kanka ya diplerindeyim hatta silivriye daha yakınımSen nerede oturuyorsun kankam ?
Harbi miİtopyada hala hazırlanıyor aşamadında.fakat sabah yurtiçinden mesaj geldi kargonuz.dağıtıma çıktı diye.bugün haberim oluyor şehrime geldiği kargonun.Kargo şirketi yakın olduğu için 2 dakka gittim aldım.
Hayırlı olsun kankam.İtopyada hala hazırlanıyor aşamadında.fakat sabah yurtiçinden mesaj geldi kargonuz.dağıtıma çıktı diye.bugün haberim oluyor şehrime geldiği kargonun.Kargo şirketi yakın olduğu için 2 dakka gittim aldım.
Gerçekten bende şaşırdım.bide kadın diyor ki Kargo barkodu hazırlanmadan çıkamaz şubemizden.ama geldi Kargo.bulunduğum ilçeye gelince bana sms geldi kargonuz dağıtıma çıktı diye.Harbi mi![]()
Gelmeden tirsmaya başladım dbbsnskuzenimde aldı dün geldi ama ekran gidip gelme sorunu var siyah ekran kalıyor 1 2 sn sonra gidiyor oyun ya da program açarkan falan, birde netflixten film falan izlerken de arada siyah ekran oluyor satranç tablası gibi oluyor bazen de
çözümünü bilen var mı acaba