gayet normal hocam hatta bayağı iyi.Benim de öyle gözüküyor şu an ama geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boşta 39 40 derece normal mi?
Sipariş saatiniz kaçtı tam olarak? Hangi kargo bir de öğrenebilir miyim size zahmet.Beyler kargom geldi sitede daha kargoya verilmedi bile yazıyor ayrıca müşteri hizmetlerini aradım ürün hazır demişlerdi bu sabah geldi PC suanda
Kanka kargo bilmiyorum babamın iş yerine gönderdim kargoyu 1 saat falan oldu kargo geleliSipariş saatiniz kaçtı tam olarak? Hangi kargo bir de öğrenebilir miyim size zahmet.
Kanka bende hala sipariş faturalaniyor da ve bana hiçbir mesaj gelmedi iki kutu geldi kanka herhalde kasa diğerinde kutuları var akşam kasayı kurucam sizede gelebilir kargo hazırlıklı olun haber vermiyorlar@Wenzy17 Kanka senin sistem gelmiş hayırlı olsun peki sitede sendede hala hazırlanıyor mu yazıyor birde kargo takip no felan gelmedi mi sms olarak
Geldi benimki de kankalarım fişe taktım çalıştı şimdi kurulumları yapıcam
hocam hangi kargo firması ile geldiGeldi benimki de kankalarım fişe taktım çalıştı şimdi kurulumları yapıcam
Aradığım hanımefendi daha hazırlanıyor dedi ama bu nasıl bir iş anlamadım dbjsBenim ürünün siparişin de artık kargo firması da gözükmüyor iyice gg oldu
Net Kargo ile kankam.hocam hangi kargo firması ile geldi
benim de az önce kargoya verildi aynı net kargo inşallah sıkıntısız gelirNet Kargo ile kankam.
İl neresi ?benim de az önce kargoya verildi aynı net kargo inşallah sıkıntısız gelir