Neler Yeni

Modart PC'si Gelen Var mı?

ensclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Enes çelikkaya
benim blue sistem geldi ama aynı sorun bende de var işlemci fanı ses çıkarıyor muhtemelen soğutmak için daha fazla çalışıyor ben sıvı soğutma alacağım bi de bu kasanın üstünde tozluk göndermiyor mu bunlar kasanın üstünde delikler var ama toz geçmemesi için olan zımbırtıdan koymamışlar sizde de öylemi @SatisFaction

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
bende açmadan aldım temiz kutuydu direkt açtım sorunsuz kullanıyorum şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal Yiğit Şenses
Ben de açmadan aldım sorunsuz çıktı. Sadece işlemci aşırı fazla ısınıyor 80 85 derece gördü valorantta bilgisayardan pek anlamam benimkinde bi sorun mu var yoksa normal mi

ensclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Enes çelikkaya
Yok kasanın kutusunda cok az bir ezik vardı sadece ama kesinlikle iceriyi etkileyecek bir ezik degildi kasa dahil herseyi adamla kontrol edip aldım zaten
kanka kasanın üstünde toz girmemesi için olan zımbırtı yok bende oluyo ya mıknatıslı falan tozluk gibi o geldi mi sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal Yiğit Şenses
bi de kasanın içinde fan yok nerdeyse dümenden 2 tane fan takmışlar biz buna sıvı soğutma falan mı almamız lazım
ya harbi 2 tane dümenden takmışlar işlemci de stok fan çok ısınıyor foeuma yazdığımda kule tipi soğutucu önerdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya harbi 2 tane dümenden takmışlar işlemci de stok fan çok ısınıyor foeuma yazdığımda kule tipi soğutucu önerdiler
id-cooling se-224-xt black işlemci soğutucu bunu önerdi,ler kasaya ve işlemciye uymuyor galiba ama

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
benim blue sistem geldi ama aynı sorun bende de var işlemci fanı ses çıkarıyor muhtemelen soğutmak için daha fazla çalışıyor ben sıvı soğutma alacağım bi de bu kasanın üstünde tozluk göndermiyor mu bunlar kasanın üstünde delikler var ama toz geçmemesi için olan zımbırtıdan koymamışlar sizde de öylemi @SatisFaction
Yok hocam.

Top Bottom