Kasası muhteşem bir bilgisayar. Ben kim istese bunu öneriyorum. Sanırım alınabilecek en fp kasaBBL-PRO/Intel Core i5 11400F/ MSI Radeon RX 6600 XT MECH 2X OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Gaming Bilgisayar
Arkadaşlar bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz fiyatı 15000 TL itopyadan linkini atamadım
Beklesem daha iyisini bu fiyata bulabilirmiyim sizceKasası muhteşem bir bilgisayar. Ben kim istese bunu öneriyorum. Sanırım alınabilecek en fp kasa
Yani o kadar çok etmen var ki. Bulunabilir diye düşünüyorum ama dolar yükselir, savaş çıkar bakmışsın btc hemen 50 lere çıkar falan Ben TR de bir şeyi alabiliyorsan hemen alma taraftarıyım. Alıp da böyle aşırı derecede fiyatı düşen bir şey, ben görmedim. YTDBeklesem daha iyisini bu fiyata bulabilirmiyim sizce
Mousu da muhtemelen satılmadığı için fiyata dahil edip hediye gibi gösteriyo olabilirler mouse 1k sisteme mousdan dolayı en az 500 tl eklenmiştir benceAbi ucuzu pahalıya geçtim.ryzen 5 3600 ne ya Alenen stok eritmeye çalışıyorlar. İ5 12.nesil çıktı bu akıllılar zamanında o kadar çok elinde tutup satmadılar ki işlemcinin miyadı dolunca ittirmeye çalışıyorlar şimdi yok yanında mouse hediye bilmem ne
20.000 mi öh.Aynı parçaları kendim toplasam 20000 TL'ye geliyor, indirimde bekleyebilirim ama son zamanlarda pek bi indirimde olmuyor gibime geliyor
Nasıl bir hesap yaptın kardeş. Bende hesap yaptım bu sistemin aynısı 15.500₺ civarı tutuyor tekli. Anlatsana hesabıAynı parçaları kendim toplasam 20000 TL'ye geliyor, indirimde bekleyebilirim ama son zamanlarda pek bi indirimde olmuyor gibime geliyor
Daha önce yazdığım Bbl pro içindi, o mesajıma cevap olarak yazmamışım.20.000 mi öh.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl bir hesap yaptın kardeş. Bende hesap yaptım bu sistemin aynısı 15.500₺ civarı tutuyor tekli. Anlatsana hesabı
Teşekkürler o link sayesinde kaptım bir tane. Hayır zaten konusu açılmış herkes erişmiş kapatmanın bir yararı yoktu.Onu kapattılar da 4.5 linki vardıya kapattılar
Yararım olduysa ne mutlu.Yani ztn forumu biraz olsun açıp bakan insan hem linkini aldı hemde sistemi öğrenmişti ztn kapatmalarını bende anlamadım.Teşekkürler o link sayesinde kaptım bir tane. Hayır zaten konusu açılmış herkes erişmiş kapatmanın bir yararı yoktu.
@systemmaker hocam gülücüğü vs geçinde şimdi. da’nın haftaya çıkacak sistemiyle ilgili bir tahminin var mı?20.000 mi öh.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl bir hesap yaptın kardeş. Bende hesap yaptım bu sistemin aynısı 15.500₺ civarı tutuyor tekli. Anlatsana hesabı
Kesin çıkacaksa o zaman tahmin yaparız@systemmaker hocam gülücüğü vs geçinde şimdi. da’nın haftaya çıkacak sistemiyle ilgili bir tahminin var mı?