Neler Yeni

ModArt X3 yeni sistem yayında!

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
F/p olarak alınır seviyede, rakam biraz daha aşağıda olsa belki daha da seri alıcı görebilirdi. Şahsen kendi adıma artık bi' sonraki jenerasyondan f/p sistem bekliyorum. Yakalarsam onu alırım...
+1 katılıyorum. özellikle işlemcide bende beklemedeyim. bu biraz eski nesil işlemciyi aldım dlss 3 katılmış 3060ti yaptım fiyatınıda arttırdım gibi olmuş. bence f/p ddr5 sistemleri görmemiz gerekiyor heleki çin piyasasına çıkmış 7500fin ülkemize gelmesiyle coşması gerekiyor ama... işte ama...

Farway

80+ Silver
Valla ne zaman hazır sistem alınsa 1 hafta 1 ay sonra daha ucuzu geliyor. Geçen Abdullah Hacıgün 5600'lü 4060Tİ lı sistem gelirmi 19K'ya dedim sen eşşek arıyorsun imkansız falan dedi ama söylediğinden 1 gün geçmeden 19.5'a çıktı. Şimdi de 18k ya direkt 5600'lü sistem çıktı yani şu ana kadarki en iyi sistem bu, he üstü gelirmi bilemem.

burakatan

80+
Evet haklısın. ama koca oyunu yapanlar daha kolay yapabilecekken elin modcusu gidipte aynı şeyi nasıl hemen yapıyor orası ayrı ?
Ben dahalık hiç mod denemedim ancak PureDark Starfield moduna bir sürü güncelleme getirmiş. Eski sürümlerde crash yiyenler oluyor. Hatta bedava yayınlanan modda böyle sıkıntılar daha çokmuş ama yine de tek kişinin yapabildiği işin geliştiriciler için çocuk oyuncağı olması lazım. Gel gör ki durum çok farklı. Sanırım NVIDIA ısrar etmedikçe keyiflerine göre hareket ediyorlar.

RoyPien09

80+ Bronze
Ben dahalık hiç mod denemedim ancak PureDark Starfield moduna bir sürü güncelleme getirmiş. Eski sürümlerde crash yiyenler oluyor. Hatta bedava yayınlanan modda böyle sıkıntılar daha çokmuş ama yine de tek kişinin yapabildiği işin geliştiriciler için çocuk oyuncağı olması lazım. Gel gör ki durum çok farklı.
Bende onu dedim zaten. ellerinde kaynak kodu ve dlss DLL olduğu için yapabiliyor allahtan nvida onları veriyor vermeyebilirdi :D belli olmaz onun işi

gameasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
enis
öncelikle son zamanlarda gördüğüm en iyi fp sistem ama videoyu koyar koymaz sistem stoğu bitti zaten stok olmadıktan sonra çok bir faydası yok

Top Bottom